facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor RSG Simon Vestdijk Harlingen

RSG Simon Vestdijk Harlingen

Info

Op deze pagina vindt u informatie en nieuwtjes over de school.

Geschiedenis

Regionale scholengemeenschap Simon Vestdijk is een brede openbare scholengemeenschap voor VMBO, VMBO-LWOO, MAVO, HAVO, Atheneum, Atheneum-plus en Technasium met vestigingen in Harlingen en Franeker.
De hoofdvestiging van de school is in Harlingen en bestaat uit een unielocatie van drie gebouwen. De nevenvestiging staat in Franeker en is gehuisvest in het gebouw Triviant. Beide vestigingen zijn voor leerlingen uit de regio Noordwest-Friesland goed bereikbaar.
Op 1 oktober 2013 volgden op de hoofdvestiging 1176 leerlingen onderwijs en op de nevenvestiging 205. Aan de school zijn 167 personeelsleden verbonden.

Elk schooljaar worden gemiddeld 300 leerlingen in de brugklas geplaatst, afkomstig van circa 30 basisscholen in de regio Noordwest-Friesland.

Onze taak

Rsg Simon Vestdijk is een openbare school en dat blijkt uit:
• openheid en toegankelijkheid; iedereen is welkom op onze school;
• respect en begrip voor elkaar;
• het brede onderwijsaanbod waarbinnen iets te kiezen valt.

De doelstellingen van de school zijn vastgelegd in het integraal beleidsplan. Hierin staat dat ons onderwijs en onze begeleiding gericht zijn op:
• het behalen van een waardevol en bij de leerling passend diploma;
• een goede voorbereiding op het vervolgonderwijs en de maatschappij;
• het zorgen voor een prettig en veilig schoolklimaat waarin leerlingen zich uitgedaagd voelen en met plezier naar school gaan.

Wij willen dat onze leerlingen een diploma behalen dat past bij hun mogelijkheden. Diploma’s zijn de sleutels die toegang geven tot vervolgonderwijs en maatschappij. Voor slagen in het vervolgonderwijs en in de maatschappij is echter meer nodig. Ook daaraan willen wij een bijdrage leveren. Wij werken aan zelfstandigheid en zelfverantwoordelijk leergedrag van onze leerlingen. Voor een plezierige schooltijd is zich veilig voelen en vrienden maken een vereiste. School en thuis zijn daarbij niet los van elkaar te zien. Wij vinden een goed contact met ouder(s)/verzorger(s) belangrijk voor een geslaagde schooltijd.

De school staat niet op zichzelf maar maakt deel uit van de samenleving. Door verbinding te maken tussen de samenleving en het onderwijs, helpen wij leerlingen op weg in het maatschappelijk leven.

Adres: Koningin Julianastraat 3, 8862 TA Harlingen
Telefoonnummer: 0517432900
ln.kjidtsev@ofni
Stad: Harlingen
Route: Koningin Julianastraat 3
Postcode: 8862 TA



op zoek naar gerelateerd: rsg simon vestdijk magister, geslaagden simon vestdijk harlingen, rsg simon vestdijk franeker, pta simon vestdijk, rsg simon vestdijk vakanties, simon vestdijk harlingen vakanties, schoolgids simon vestdijk, leraren rsg simon vestdijk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Simon Vestdijk VMBO Allround Simon Vestdijk VMBO Allround 55 meter Slechte school. Slechte leraren die leerlingen niet serieus nemen op basis van hun ci...
Maritieme Academie Harlingen Maritieme Academie Harlingen 338 meter De school voor VMBO & MBO scheepvaart. Keuze uit rijn-binnen en kustvaart +schee...
Recensies
Er is naast het RSG een gebouw gesloopt, nu heb je tijdelijk een vrij uitzicht op de achterkant van het station.
Prima school voor voortgezet onderwijs.
Om toch na enkele jaren terug te komen over deze school, het was zeer gezellig je kon er alles wel vinden waar wat zit, en de leraren proberen je altijd te helpen!
wat een kkr school
De duitse leraar is geweldig wat een topmens! Hij moet echt een loonsverhoging krijgen.
Ik had heel veel plezier ermee, die school is heel fijn om te studeren! Daar is een heel goede infrastructuur en leuke mensen om te leren kennen
Broer fakka met deze school. 4havo is echt gekke jaar mattie. Niemand haalt die. Moet naar de les en bam gelijk loesoe en dan naar die lijpe rokershok
Dit is een super leuke school en mevrouw bosma is super aardig.
Het is een super leuke school en mevr. Bosma is mijn lievelings mentor!
Mooie school en leuke mentor mevrouw bosma
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid