facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor RS-bedrijfskleding

RS-bedrijfskleding

Info

RS-bedrijfskleding, Dé specialist in professionele bedrijfskleding, werkkleding en sportkleding.

Producten

- Broeken
- Jassen
- T-shirts
- Sweaters
- Vesten
- Bloezen
- Borduren
- Bedrukken

En nog veel meer!



"RS bedrijfskleding is een totaalleverancier van werkkleding, veiligheidsschoenen, pbm’s en wij geloven in de ontwikkeling van ons bedrijf door het investeren in persoonlijk contact. Dat zijn ook de achterliggende gedachten van onze kernwaarden. Alles staat of valt met eerlijkheid, betrokkenheid, blijvend innoveren en niet gaan voor minder dan het beste resultaat."
Adres: Bieslook 4G, 6942SG Didam
Telefoonnummer: +31 (0) 85 047 55 35
ln.gnidelksfjirdeb-sr@ofni
Stad: Didam
Route: Bieslook 4G
Postcode: 6942SG


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:30
Donderdag: 08:30 - 17:30
Vrijdag: 08:30 - 17:30
Zaterdag: 09:00 - 12:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Zus Plus Zus Plus 928 meter Zus Plus, betaalbare mode voor een maatje meer! Wekelijks nieuwe items. Koffie staat ...
Recensies
Een echte aanrader. Kwaliteit en prijs is goed. perfecte service kortom wij zijn een zeer zeer tevrede klant.
Erg tevreden over de kwaliteit en levering!! Shirts voor de vereniging worden goed op tijd geleverd en de bedrukking is van hoge kwaliteit. De communicatie loopt altijd soepel en prettig! Aanrader!
Pas geleden hier mijn bedrijfskleding besteld. Hele goede service, de kleding is super gedetailleerd en netjes bedrukt! De polo's en truien blijven mooi na het wassen.
Absoluut een aanrader in het bedrukken en borduren van wat voor kleding dan ook. De eigenaar is zelf erg kritisch naar het uit te leveren product waardoor je zelf dan als klant ook alleen maar tevreden kunt zijn. Goede kwaliteit kleding, goede kwalitatieve afwerking!
Mijn werkkleding bestel ik al jaren bij Rob. Hoge kwaliteit kleding en altijd netjes geleverd met het geborduurde bedrijfslogo erop.
Rob heeft goed meegedacht met mijn wensen. Fijne communicatie en goede kwalitatieve werkkleding. Topservice!
Nieuwe bedrijfskleding voor onze greenkeepers van Golfplatz Borghees laten verzorgen door RS bedrijfskleding. Zowel kwaliteit van de kleding als het borduurwerk echt top. Rob is flexibel, denkt mee met onze wensen en zorgt ervoor dat alles van aanvraag tot aflevering perfect verloopt. Aanrader!!
Een zeer aangename service ervaren. Het was fijn dat het team van RS actief met ons meedenkt naar de beste oplossing voor onze activiteit. Onze collega's waren zeer tevreden met de kwaliteit van de loopkleding.
Enige maanden terug hebben we een opdracht uitgezet voor bedrijfskleding en door de snelle en persoonlijke service op maat was dit snel gerealiseerd. Alle orders nadien verlopen voorspoedig en met een persoonlijke touch. Rob denkt mee in de mogelijkheden en voorziet ons als klant van advies op maat. Kortom voor een snelle service, persoonlijk benadering, advies op maat en producten van goede kwaliteit, daarvoor moet je voor bij RS-bedrijfskleding zijn.
RS Bedrijfskleding heeft voor ons de bedrijfskleding geregeld inclusief borduren van alle kleding. Uitstekende service en kwaliteit, wij zijn er blij mee!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid