facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor RRR Abouna Autobedrijf

RRR Abouna Autobedrijf
Adres: Industrieweg 19, 4104 AP Culemborg, Nederland
Telefoonnummer: 06 34561197
Staat: Gelderland
District: Culemborg
Stad: Culemborg
Route: Industrieweg
Huisnummer: 19
Postcode: 4104 AP


Openingstijden

maandag: 08:30–18:00
dinsdag: 08:30–18:00
woensdag: 08:30–18:00
donderdag: 08:30–18:00
vrijdag: 08:30–18:00
zaterdag: 10:00–17:00
zondag: Gesloten

Recensies
Prima garage om voordelig een auto aan te schaffen. De voorraad wisselt erg snel, daarom stonden de auto's die wij op de site zagen er niet meer. Wel geslaagd en dik tevreden. Alle besproken punten waren aangepakt inclusief nieuwe apk.
Goeie service en aardig personeel, wordt geholpen zoals gewenst. Aan te bevelen voor als je een auto wilt kopen
Donderdag Peugeot gekocht we kwamen eigenlijk voor een andere auto alleen deze was al verkocht. Na dat wij onze wensen hadden verteld wat onze auto die wij zochten nodig hadden, kwamen hun met een andere auto deze hebben we uiteindelijk ook gekocht. Super aardige mensen.
Koop hier geen auto. Als je komt kijken lijken ze heel vriendelijk en klantgericht, tot je eenmaal de auto betaald en meegenomen hebt en er van alles aan mankeert. Bij eigen garage keuring laten uitvoeren na zoveelste probleem met de auto. Auto was rijp voor de sloop, apk is ook een wassen neus, met kit en tape wordt alles gemaakt zo dat hij technisch door de keuring kan komen, gegarandeerd bij volgende apk heb je hoge kosten als je auto dat al haalt. Mijn auto zelfs na apk wss banden verwisselt, zaten 3 verschillende soorten en zelfs andere maten banden onder.nnKom je onverwachts langs om verhaal te halen wordt je agressief behandeld en geld terug krijg je ook niet. Blijf hier ver van weg, enige wat ze doen is autos die ze inruilen nieuwe apk geven en met 1500 euro winst meteen doorverkopen zonder er maar iets aan te repareren.
Super bedrijf, vriendelijke mensen, heel behulpzaam en leveren goede auto's uiteraard. Zeker een aanrader
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid