facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor RRLogo

RRLogo

Info

RRLogo:
- Social Media Management
- Social Media Marketing
- Visual Identity Management
- Digital Signage
- Print Design
- Logo Design
- Online Presence Management
- Web Design

Geschiedenis

RRLogo is een adviesbureau op het gebied van Visual Identity Management, Social Media management & Social Media Marketing en biedt verder een uniek Digital Signage concept aan.

Jouw bedrijf op de juiste manier presenteren op de juiste plek is in de huidige, snel veranderende (digitale) wereld niet meer vanzelfsprekend. RRLogo kan jou helpen je bedrijf op een eenduidige manier te presenteren op papier, digitale schermen en online.

- Visual Identity Management
Een huisstijl met briefpapier, visitekaartjes, logo etc. heeft aan belang voor de uitstraling van een bedrijf niets verloren. Het aantal platformen waar die "huisstijl" op gepresenteerd kan worden is wel flink toegenomen door de ontwikkelingen van internet en bijbehorende social media en technische mogelijkheden zoals digitale schermen.
Laat RRLogo jouw bedrijf leiden door dit woud van mogelijkheden.

- Social Media Management
Internet is niet meer wat het een aantal jaar geleden was. Social media sites worden bedrijfsmatig gebruikt om dynamische content te presenteren. Dit terwijl de eigen website niet veel meer hoeft te zijn dan een veredeld visitekaartje. RRLogo leert jou op een eenduidige wijze gebruik te maken van social media voor jouw zaak.

- Social Media Marketing
Een advertentie in het lokale sufferdje en een poster aan de muur is niet meer de beste manier om je doelgroep te bereiken. RRLogo kan voor jou uitgemeten social media marketing campagnes opzetten. Jouw product, aanbieding of evenement gepresenteerd bij de mensen die echt interesse hebben.

- Digital Signage
Het presenteren van informatie op digitale schermen. Je menukaart, te verkopen producten, reclame, nieuws, weer etc. Dit alles op een grafisch aantrekkelijke manier gepresenteerd en volledig op afstand te beheren. Zodra er op een scherm iets beweegt kijkt je bezoeker er naar. Als je de inhoud interessant maakt blijft hij kijken. RRLogo brengt jouw product of dienst via een scherm onder de aandacht van je klant of gast.


Adres: commandeurstraat 50a, Mechelen, Limburg, Netherlands
Telefoonnummer: +31 (0)43 302 0202
Stad: Mechelen
Route: commandeurstraat 50a



op zoek naar gerelateerd: Logo Mechelen vacatures, Logo Antwerpen, Logo Kempen, Logo Limburg, Logo Zenneland, Logo belgie, Logo organisatie, Logo Oost-Brabant
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Vleugels  photography - design Vleugels photography - design 509 meter Vormgeving | webdesign | fotografie
Rakoon Marketing Rakoon Marketing 878 meter Social media onderhoud & management | Webdesign | (Web)teksten | Online marketingcamp...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid