facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor RPP

RPP

Info

Gespecialiseerd in verhelpen van fysieke pijnklachten en hebben effectieve behandelmethode ontworpen.75% van Orthopedische klachten 1-3 sessie's pijnvrij

Adres: Cereslaan 30, 5384 VT Heesch
Telefoonnummer: 0610797932
Stad: Heesch
Route: Cereslaan 30
Postcode: 5384 VT


Recensies
Deskundig en je kan snel terecht. Rick heeft mij ontzettend goed geholpen bij rugklachten. Een aanrader voor iedereen!
Naar 2 weken flink pijn in rug en been naar Rick geweest. Kon niet meer slapen van de pijn naar de eerste keer al heel veel verbetering. Echt een top fysio ga zo door Rick kan het iedereen aanbevelen.
Na de eerste behandeling direct resultaat en verlichting van de pijn in mn schouder. Na een paar behandelingen alleen nog het eindresultaat pijnvrij bijhouden, rug nek en schouders losmaken.
Jarenlang met rug- en neklachten bij verschillende fysio's in behandeling geweest, helaas zonder resultaat. Via via bij Rick terecht gekomen. Bij de eerste behandeling meteen duidelijkheid van Rick gekregen waar de klachten vandaan komen. Na twee behandelingen zijn de klachten zo goed als verdwenen.
Via een vriend bij RPP terecht gekomen, dit in eerste instantie voor mijn vrouw. Daar stond ik met opengevallen mond te kijken en te luisteren wat Rick ons vertelde waar de oorzaak zat van haar klachten. Hij heeft haar in 3 behandelingen van haar klachten af geholpen, dit zeer kundig en met uitleg gedaan. Na een een paar maanden ben ikzelf met nekklachten bij Rick aangeklopt, en heeft hij mij ook in 3 behandelingen van mijn klachten af geholpen. Tevens heeft hij een paar nieuwe technieken om te trainen aangeleerd, zodat mijn klachten niet terug zullen komen. Super bedankt Rick !! Succes met je praktijk en ga zo door.
Wat een "tovenaar" die Rick, geweldig!! Kon niet slapen van de pijn aan mijn SI gewricht, overdag had ik geen last. De "tovenaar" heeft er na twee behandelingen voor gezorgd dat ik helemaal klachtenvrij ben. Dus, als je last hebt van spieren of gewrichten, dit is de man die je helpt!! Bedankt ..... nogmaals.
Vanwege corona klachten zoals druk op de borst, pijn aan middenrif, kortademigheid en bij geen resultaat na eerdere fysio behandelingen/ therapieen via via in contact gekomen met Rick. Na de eerste behandeling al een voorzichtig resultaat. En na 3 - 4 volgende behandelingen echt grote stappen gemaakt. Druk op de borst en pijn op middenrif zijn weg. Hele fijne duidelijke oefeningen die goed toe te passen zijn in de dagelijkse routine. Na alle onduidelijkheid over revalidatie na corona besmetting nu eindelijk goede therapie en begeleiding gevonden. Dank je wel Rick
Ik kwam met een heel pijnlijke rug binnen en ging met een glimlach weer naar buiten! Altijd blij als ik er weer vandaan kom. Ga vooral door met je goede werk.
Na 4 weken hoofdpijn op mijn achterhoofd ben ik via via bij Rick terecht gekomen. Na 2 keer een behandeling te hebben gehad boekte ik wonderbaarlijk al resultaat. Echt geweldig! Ik ben hoofdpijn vrij. Mijn dank is groot Rick!
Nu al een paar jaar regelmatig naar Rick geweest. Erg blij met zijn deskundigheid. Staat snel voor je klaar als je hem nodig hebt. Kwam letterlijk scheef staand aan. Dit was na 1 behandeling al goed. Daarna nog 2 x geweest. Zeer tevreden!! Thanx Rick.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid