facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor RoZus

RoZus
Adres: Dreiumme 15-21, 7232 CN Warnsveld
Telefoonnummer: 0575471688
Stad: Warnsveld
Route: Dreiumme 15-21
Postcode: 7232 CN


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Bloemist Warnsveld, Bloemschikken Warnsveld, Bloemist Zutphen, Bloemen laten bezorgen Zutphen, Workshop bloemschikken Zutphen
Recensies
Bloemen voor onze bruiloft geregeld bij Rozus. Zeer goede communicatie en veel ervaring met bruiloften. Zijn heel eerlijk en denken goed met je mee qua stijl en budget. Bloemen waren erg vers en ging na de bruiloft nog lang mee.
Rozus bloemen en planten hebben de groenvoorziening op onze bruiloft bij Huis de Voorst in Eefde verzorgd. Onze wensen zijn boven verwachting waar gemaakt. De soort bloemen die werden gebruikt, de kleuren en de materialen zoals boomstammetjes en vaasjes waren helemaal passend bij de locatie en bij onze wensen. Ze waren daarnaast erg prettig in de communicatie, hadden ruime voorbeelden, en dachten erg mee. Mede door de bloemen is onze trouwdag een fantastische dag geworden.
Wij zijn heel erg blij dat het team van Ruzus onze bloemen heeft verzorgd tijdens onze bruiloft. De kleuren, stijl en gekozen bloemen waren precies wat we wilden! Echt prachtig en vakwerk!
30_07_2019 hebben jullie weer een super mooi bruidsboeket en een stuk voor op de trouwauto geleverd. Iedereen was er enthousiast over. Wil dat even laten weten ook dat de bruid eerst het bouket zou weggooien over de schouder .maar ze was er zo weg van dat ze dat niet heeft gedaanmede dank zei de bloemen was het een geslaagde trouwerij.helemaal TOP
Voor het bruidsarrangement hadden we duidelijke afspraken voor de bloemen: wit en blauw. Ik kreeg roze bloemen. Hierover een klacht ingediend. De enige reactie die ik kreeg was dat er sprake was van een miscommunicatie. Benoemd dat er in de afspraken heel duidelijk stond dat het om witte en blauwe bloemen zou gaan. Helaas krijg je daar dan geen reactie meer op. Echt onprofessioneel.
Rozus is een uitstekende bloemen- en planten winkel. Tegenwoordig ook voor de juiste accessoires erbij. Bloem en planten werk is van prima kwaliteit. Bovenal een gezellige winkel met super vriendelijk personeel. Kortom een aanwinst voor Warnsveld en omstreken.
Mooie bloemen uitgezocht voor onze bruiloft. Fijne mensen met verstand van zaken.
Fijne bloemenzaak met vriendelijk personeel. Thuis kan ik altijd minimaal een week genieten van de mooie bloemen!
Al meerdere keren boeketten besteld. Dit na volle tevredenheid. Mooie bloemen blijven lang staan.
Opdracht gegeven voor een rouwstuk : deze heeft onze verwachtingen overtroffen. Heel mooi geworden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid