facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rozebooms Lifestyle

Rozebooms Lifestyle

Info

Als gewichtconsulente kan ik u advies geven over gezonde voeding en uw bewegingspatroon om af te vallen en/of op gewicht te blijven.
Samen lukt het jou!

Geschiedenis

Als gewichtsconsulente (geregistreerd bij de BGN) kan ik u helpen door samen met u een op maat gemaakt en verantwoord voedings- en bewegingspatroon samen te stellen, waarmee u kunt afvallen en op gewicht kunt blijven. U hoeft niet apart te gaan koken voor uzelf en/of uw gezinsleden. Het gaat hier om gezonde voeding volgens de schijf van vijf en daar heeft iedereen baat bij. Maatwerk is een essentiële voorwaarde voor een succesvolle strijd tegen de kilo´s.

Omdat ieder mens anders is, is elke behandeling maatwerk.

Overgewicht brengt op korte en langere termijn steeds meer risico´s met zich mee. Landelijk krijgt gewichtsbeheersing daarom ook steeds meer aandacht. Door te werken aan een gezond eet- en leefpatroon verklein je het risico op hart- en vaatziekte en diabetes type 2. Daarom vergoeden vele zorgverzekeraars (deels) de kosten van een voedings- en gewichtsconsulent. Neemt u voor meer informatie over de vergoeding contact op met uw zorgverzekeraar of raadpleeg hun website.

Adres: Plataanstrjitte 7, 9051 RB Stiens
Telefoonnummer: 06-36385451
Stad: Stiens
Route: Plataanstrjitte 7
Postcode: 9051 RB


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Fitze Fitze 394 meter Doet wat een goede personal trainer moet doen, hij stimuleerd,past het training schem...
Coach Arjen Coach Arjen 504 meter Training, coaching, voeding, lifestyle, vitaliteit, etc.
Lifestyle4You Powerwalking Stiens Lifestyle4You Powerwalking Stiens 1 km Powerwalken = stevig doorwandelen met een krachtige armbeweging en extra stevig afzet...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid