facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor royishak.nl

royishak.nl

Info

Volg royishak.nl en ontvang wekelijks blogs bomvol tips voor méér vindbaarheid, verkeer en verkopen.

Geschiedenis

Roy Ishak (1982) is een freelance "8-figure" copywriter en SEO-specialist, met 11 jaar ervaring en een neusje voor creatieve, conversieverhogende content.

Hij werkte voorheen voor Reader's Digest (één van de grootste direct marketingbedrijven ter wereld) en Traffic Builders (beste zoekmachinemarketingbureau van Nederland 2010 én 2014), genereerde +25 miljoen euro omzet, ontving 4x op rij de award voor Beste Opleider van Nederland (2014 t/m 2017) en bediende ruim 350 opdrachtgevers waaronder Adidas, ING, Rabobank, KPN, Ajax, Sunweb, CoolCat en Centraal Beheer.

Hunker je naar hogere Google-posities, bezoekersaantallen en conversiepercentages? Volg of abonneer gerust. Je krijgt dan een melding zodra een nieuwe blog of vlog verschijnt. Tot volgende week!

Facebook: klik op 'Vind ik leuk'
Twitter: https://twitter.com/royishak
Google Plus: https://google.com/+royishak
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/royishak
YouTube: https://www.youtube.com/user/Royishak/
Nieuwsbrief: https://www.royishak.nl/nieuwsbrief/



"Freelance copywriter en SEO-specialist"
Adres: François Valentijnstraat 71, 1335 RC Almere-Buiten, Flevoland, Netherlands
Telefoonnummer: 06-506 368 60
Stad: Almere-Buiten
Route: François Valentijnstraat 71
Postcode: 1335 RC


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Roy Ishak, Creatief schrijven voor copywriters, Copywriting workshop, Cursus Copywriting, Copywriting boek, Beste cursus Copywriting, Creatief schrijven boek, Beste cursus WordPress
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sab4Design Sab4Design 909 meter COLOR YOUR BRAND Voor het vormgeven en uitvoeren van Uw ideeën, producten, huisstijl,...
Watch4Media Reclamebureau Watch4Media Reclamebureau 1 km Heel erg tevreden over Mark en z'n team! Niks is te veel gevraagd en ook nu de websit...
Mon Cherique Mon Cherique 1 km Mon Cherique ontwerpbureau is er voor kersverse vormgeving, drukwerk en webbouw. Voor...
Sterker Merk Sterker Merk 3 km Sterker Merk helpt je organisatie of merk met krachtig strategisch positioneren en cr...
Recensies
Het is even een offer, maar dan gaat de hemel ook open! Om helemaal leeg te regenen met goede tips, heldere instructies en prachtige voorbeelden. Roy leert je tot in detail alle geboden van het schrijven van zoekintentievriendelijke teksten die de lezer bij zijn nekvel grijpen. Deze cursus is goud waard. En als er een copywritinghemel met een copywritinggod bestaat, is Roy Ishak hun profeet.
Roy is niet alleen de beste copywriter van Nederland. Hij kan ook op een duidelijke en gestructureerde manier uitleggen hoe hij zo goed schrijft. Een gouden combinatie dus! Na het lezen van zijn artikel: Leesbaarheid: 24 tips voor vlotte webteksten, ben ik samen met mijn zakenpartner op cursus geweest. Deze stelt niet teleur! Door zijn copywriting cursus schrijf ik nu op een gestructureerde manier sales copy.
Veruit de beste copycoach in Nederland. Als Roy zijn unieke 8-figure-copywriting-kennis deelt, dan luister ik. Tip: Vraag naar zijn mysterieuze 'Zippo Verkoopbrief' deze brief gaat de 7 beïnvloedingsprincipes van Dr. Robert Cialdini ver voorbij.
Roy Ishak, is een autoriteit in marketing & SEO en helpt op een heldere en duidelijke manier ondernemers om meer rendement te halen uit hun onderneming. Een aanrader! Groeten Bart Mantel - MassageWork.nl
Heb een superleuke en leerzame training gehad van Roy. Roy is ook zeer flexibel en kijkt binnen zijn mogelijkheden hoe hij je een training kan geven die aansluit op je basiskennis. Aanrader!
Een belachelijk goede copywriting workshop gehad bij Roy Ishak! Belangrijkste les die ik meeneem is dat SEO de spreektaal van de markt is. Hierdoor wil je niet uniek zijn op de marktvraag met je copy. Waar je wel uniek wil zijn, is het antwoord op de marktvraag. Thanks!
Roy heeft ons organische verkeer vertienvoudigd in een jaar tijd. Zeker een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid