facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Royal Soest

Royal Soest

Info

Information about Soest for tourists

Geschiedenis

Roya lSoest is an international presentation & promotion of the village of Soest, The Netherlands with interesting information about shopping, dining, culture, pictures, parks, palaces and other points of interest for tourists.

On my website royalsoest.com you find accommodation, free wifi spots etc.

Soest is beautifully situated in the centre of The Netherlands and it is not a long way from Amsterdam, Utrecht or The Hague.

Since most people from abroad usually only visit the cities, I thought it would be nice to tell them about the small nice villages as well.
So my idea is to tell people how nice Soest is and what kind of shops and other attractions they can find here.

Adres: Soest (Nederland)
Stad: Soest


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 23:00
Dinsdag: 09:00 - 23:00
Woensdag: 09:00 - 23:00
Donderdag: 09:00 - 23:00
Vrijdag: 09:00 - 23:00
Zaterdag: 09:00 - 23:00
Zondag: 09:00 - 23:00


op zoek naar gerelateerd: Transferium Royal Park, Telefoonnummer Royal Park Live, Hoeveel bezoekers Royal Park, Royal Park Live wiki, Royal Park Live facebook, Parkeerkaart Royal Park Live, Kaartjes direct Soestdijk, Royal Park Live 2017
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Wildlings Wildlings 173 km Freelance ontwerper en oplossingsdenker
Recensies
Eten niet lekker ,voor mij !! En ontzettend lang wachten ze zeiden half uurtje maar duurde minimaal een uur had spareribs besteld voor 47 euro en ze zeiden het is kalfs of rund ,was niet te eten .Heb het terug gebracht .er werd verteld dat het vlees een andere structuur heeft dan ik gewend was van varkensvlees .maar voor mijn iedee was het allemaal zwoert en vet .ik had zelf nog niet gegeten de kinderen wel .en een begon te spugen nou dat had ik nog nooit mee gemaakt .toen ik daar over vertelde zei hij dat hij die dag wel 20 bestellingen gedaan had en dit nog nooit meegemaakt had !! Ik had 2 grote porties besteld .ter compensatie zei ik maak wel een mixgrill .maar deed hij niet hij maakte wat kip en kalfs shoarma in een bakje en zei dit verkoop ik normaal voor 16 euro dit krijg van het huis ???!!!! Het was te eten .alleen compenseren was hier zeker niet van spreken .aanrader zeker niet !!! Ik ga hier nooit meer heen zonde van me geld
Totaal niet tevreden met de bestelling van vandaag. Niet op tijd geleverd, nou goed.. dat is nog te overzien. Spare ribs besteld: Veel vet, veel hard vel, totaal niet mals.. echt niet lekker. Per persoon ook echt maar vijf frietjes ofzo erbij uiensaus erbij besteld, nou ik weet niet precies wat dat voorstelde maar in elk geval totaal niet wat we van een uiensaus verwacht hadden.. nee hier zullen wij niet snel terug komrn helaas
Prima voor een patatje of kapsalon.
3 x de spareribs royal menu besteld. We kregen per portie 4/5 spareribs en patat koud geleverd. Na 2,5 uur wachten op onze bestelling gebeld en als excuus dat het te druk is. Als je niet de juiste porties en zo laat pas kan bezorgen is het netjes om je klant te informeren hierover. Compensatie of op zijn minst begrip was ver te zoeken. Wij bestellen hier niet meer.
Op een vrijdagavond spareribs en hotwings besteld. Bestelling kwam in een uurtje, heerlijk warm en netjes verpakt. Spareribs waren tender en mals. Naast de spareribs krijg je portie frietjes en verse salade. Het was heel lekker.
Ik had hier besteld. De patat was niet heel erg warm. De spare-ribs was zeer vet en leek alsof het in de magnetron opgewarmd was. De hamburger smaakte niet echt naar vlees maar meer naar een groente burger. Ook het vlees van de mix schotel smaakte heel erg vreemd en rook niet goed. Het personeel is wel vriendelijk.
Om 18:50 het eten besteld en de bedoeling was dat ik dit om 20:05 zou binnen krijgen. Ik werd gelijk gebeld om te checken of er een bestelling door mij geplaatst is. Om 20:35 pas het eten gekregen, wat niet zo erg is. Wij gingen eten en toen zagen we dat er vlees ontbrak! Gelijk gebeld en toen werd verteld dat de "lamskotelet" op was! Wat niet netjes is vooral omdat ze dat niet van tevoren hebben aangegeven of iets anders hebben aangeboden. Inmiddels heb ik het volledige bedrag betaald en er zat niks extra ipv de lamskotelet erbij. Via de telefoon gaven ze aan dat ze iets extra gaan sturen om het goed te maken. Ik bleef netjes en toonde begrip en ging mee akkoord. 15 min later belde zij om aan te geven dat ze het erg druk hebben en geen bestelling bij mijn woonplaats hebben dus dat gaat hem dan niet worden! Zij boden aan om de volgende keer, wanneer ik weer bij ze bestel, iets extra te brengen. Ik gaf aan dat ik niet akkoord ben en dat ik niet meer bij hen iets zou bestellen. En als rwactie kreeg ik: ja is goed en fijne dag! Waarop hij daarna de verbinding verbrak. Dat is echt onprofessioneel en geen klantvriendelijk. Ik ga nooit meer van hier iets bestellen!! Aanrader: nee
hebben besteld en we zaten al dat het al niet goed was vanwege de lage prijzen maar de hamburger was niet goed smaakt niet naar vlees sparrib is niet goed echt als je hier wilt bestellen doe het niet het is je geld niet waard!!!!
Bizar slecht! 3 uur gewacht op de bestelling en bij het openen zagen we dat de portie is heel armoedig was. Patat was koud en stukjes aangebrande spareribs. Nooit meer hier bestellen.
De spareribs hier zijn zo goed, dat wij ondanks dat ze nu al weken dicht zijn, elke dag kijken of we weer kunnen bestellen. Kom gauw terug we missen jullie!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid