facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Royal fish bar

Royal fish bar

Info

Naast de welbekende haring en kibbeling kunt u bij ons ook voor andere verse visproducten terecht.









Geschiedenis

Naast de welbekende haring kunt u vanaf heden ook voor andere verse visproducten bij ons terecht.

U vind ons aan de stelmakersstraat

Adres: stelmakersstraat, 9403 VB Assen
Telefoonnummer: 0613777420
Stad: Assen
Route: stelmakersstraat
Postcode: 9403 VB


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
IJS Koopen IJS Koopen 1 km Super lekkere ijsjes en macarons! Ik wou dat het weer zomer was!
Fan-Food on Wheels Fan-Food on Wheels 2 km Gewoon geweldig. Bouwt snel op en produceert in top tempo een geweldig concept
Recensies
Goed eten, goede service. Wij als bedrijf zullen er vaker een visje komen halen. Vriendelijk personeel dat ook oog heeft voor de klant. Wij hebben als onderneming alle viskramen in omgeving wel gehad, maar deze springt er als beste uit! ... Kortom de enige viskraam waar nog een lach bij het personeel te vinden is!
Lekkere zoute haring en krokant lekkerbekje. Schoon, netjes en vriendelijk.
Goede visproducten, uitstekende kibbeling en een top haring. Vriendelijke bediening, en een men levert een constante kwaliteit. Opmerkingen over dat het traag/ongeïnteresseerd/nors etc. etc.; De dames leveren kwaliteit en daar is tijd en aandacht voor nodig.
Heerlijk kibbeling vandaag gegeten bij de kraam, was overheerlijk! Personeel leuk gesprek mee gehad erg vriendelijke dames, ik ga zeker weten vaker langs om lekker een visje te halen. Top kraam gewoon een aanrader!!
Helaas! De Royal Fish Bar stop ermee! Dit werd vandaag verteld door de meiden. Een groot verlies, zeker voor de vis liefhebbers. Wens de eigenaresse en al het overige personeel het beste! En zeker natuurlijk voor 2022.
Vandaag een heerlijke kibbeling gehaald lekkere porties zowel de normale als de grote! Personeel zeer vriendelijk en in voor een gezellige praatje. Beste vis van assen ga er zeker weten weer heen. Ga zo door dames!
Heerlijke haring maar de lekkerbek is te klein voor vijf euro.
Vis is goed en de sauzen ook, echter kibbelingen met friet besteld, vond ik maar een vrij klein portie friet, verwacht je een apart bakje of zakje friet ipv samen met kibbelingen in 1 bak.
Prima kibbeling met gratis saus, ruime porties en aardig personeel. Geen ervaring met andere soorten vis of gerechten. Fijn dat ze een klein wastafeltje hebben waar je nadien je handen kunt wassen.
Prachtige kraam. Prima haring! De lekkerbek is blijkbaar in een minder goede kwaliteit olie gebakken en de beslaglaag is niet voor het bakken afgestreken waardoor deze na het bakken veel te dik is. Je krijgt daardoor een onplezierige olie achtige nasmaak die lang blijft hangen. De €5 voor een lekkerbek is het mij niet waard. Maar nogmaals, de haring is prima!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid