facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Royal Echt

Royal Echt

Info

Dé gezelligste!

Adres: Peijerstraat 47, 6101 GA Echt
Telefoonnummer: 0475-481369
ln.thce-layor@ofni
Stad: Echt
Route: Peijerstraat 47
Postcode: 6101 GA


Openingstijden

Maandag: 18:30 - 23:00
Dinsdag: 18:30 - 23:00
Woensdag: 13:00 - 23:00
Donderdag: 18:30 - 23:00
Vrijdag: 15:30 - 01:00
Zaterdag: 13:00 - 01:00
Zondag: 10:30 - 23:00


op zoek naar gerelateerd: wowdeal royal echt, korting royal echt, bioscoop echt prijzen, foroxity, bioscoop echt films, foroxity roermond, restaurant royal echt, bioscoop sittard
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Royal Service Bioscoop Echt Royal Service Bioscoop Echt 23 meter Fijne Bioscoop , wij zaten in zaal nummer 3. Deze zit nog een renovatie maar dat was ...
Recensies
Het bezoek aan de bioscoop is ons eerlijk gezegd tegengevallen. Vanwege de speeltijd van de film die wij wilden zien, hadden wij eenmalig voor deze bioscoop gekozen in plaats van waar wij normaal gaan. We merkten dat de bioscoop echt toe is aan vernieuwing. Mijn vriend had op zijn stoelleuning een schroef die uitstak en in zijn arm prikte. Daarnaast waren er voor ons bij stoelen linten gespannen, omdat deze waarschijnlijk niet meer in orde zijn. De geluidskwaliteit was niet wat wij hadden verwacht, omdat het geluid niet van om je heen komt, maar meer van voren en het galmend klinkt. Daarnaast was het volume niet heel hoog en kun je alles onder andere daardoor horen wat anderen doen tijdens de film. Dit varieert van horen eten tot horen praten. Dit laatste was voor ons zeer storend tijdens de horrorfilm en zorgde voor irritatie, waardoor wij de film minder relaxed konden volgen. Het is leuk dat er sprake is van een service concept en de film zelf was uiteindelijk de moeite waard, maar al met al hadden wij de film liever ergens anders gekeken achteraf vanwege de omstandigheden en vallen wij een volgende keer terug op andere bioscopen in de buurt.
Charmante bioscoop in Echt. Echt aardige jongens achter de bar. Je kunt drinken bestellen in de zaal zelf. Leuke ervaring.
De meeste bioscoopzalen zijn ruim,al is er een die dat niet is. De service is snel,maar de werknemers kunnen wat chagrijnig voorkomen.Het drinken en eten is ontzettend duur. Ik raad deze bioscoop voor de mensen die niet in de buurt wonen niet aan,voor de mensen die wel in de buurt wonen zou ik ook even rond googelen naar een andere bioscoop. Is er geen andere keuze,is deze opzich ook prima.
Op dit moment werkt er heel vriendelijk personeel , met humor en heel klantvriendelijke service
Old time favorite. Gezellig eten bestellen tijdens de film. Wel jammer dat de zaal zo muf ruikt en stoelen aan vervanging toe zijn . Maakt het wel nostalgischer
Verzorgde bioscoop met horeca service aan je stoel, meestal rustiger dan de grotere bioscopen. Kom hier graag.
Service prima op orde, vriendelijk personeel. Maar, vreselijke stoelen, krap, oud en zichtbaar versleten, kunt er niet fatsoenlijk op zitten. Dan het balkon in zaal 4, bezoekers die te laat binnen komen, naar toilet gaan of eerder op staan aan het einde staan voor de projector waardoor ze vol voor het beeld staan. Bloed irritant en kan me niet voorstellen dat ze dat zelf niet in de gaten hadden. Al met al 2 sterren en deze bios sla ik voortaan over.
De bioscoop heeft onderstaande klachten naar tevredenheid opgelost. Zeer zeer slechte service. Vooral naar kinderen gericht. Eerst laten ze mijn kleinzoon zijn vooraf bestelde en betaalde kaartje nog een keer dubbel betalen. Een andere keer gaat mijn kleindochter er naartoe, kan ze aan de kassa niet contant betalen want er is geen wisselgeld en krijgt ze als wisselgeld tijdens de film centen en twee cent muntjes terug. Deze worden in Nederlandse winkels echter niet meer geaccepteerd. Waar zijn ze mee bezig bij de Royal Service ??? Bioscoop?
Fijne plek voor een avondje uit. Gebruik gemaakt van het vip all in arrangement. Goed verzorgd! Ruime zitplaatsen , vriendelijk personeel. Wij komen zeker terug!
Heerlijk middagje 3d kieken en drankje en popcorn, fijn om even met je vrouwtje weg te dromen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid