facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Royal Canin

"Bij Welkoop hebben we verstand van tuin & dier. Dat merk je meteen als je onze winkel binnenloopt. We hebben alles in huis wat mensen nodig hebben om te genieten van hun tuin & dier. Een breed assortiment, deskundig advies en service die nét een stapje verder gaat. En altijd met een glimlach. Al onze medewerkers hebben hart voor wat ze doen. En dat zie je."
Adres: Kruisweg 3, 9363AA Marum
Telefoonnummer: (0594)641631
Stad: Marum
Route: Kruisweg 3
Postcode: 9363AA


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Broedmachinehuren.nl Broedmachinehuren.nl 442 meter U bent bij Broedmachinehuren.nl op het juiste adres voor het huren of repareren van b...
Ludiva Ragdoll Cattery Ludiva Ragdoll Cattery 652 meter Lieve gezellige ragdolls die op goede wijze worden gefokt.
AB Koi Marum AB Koi Marum 2 km Geweldig bedrijf met kennis van zaken. Altijd behulpzaam en meedenkend. Bij problemen...
Recensies
Fairybell lampjes boom daar gekocht 360 lampjes en 3 meter hoog . De sta pen kon eventueel in een parasolstandaard gezet worden werd ons verteld . Wij gezellig de Fairybell opgezet , maar wat een raar ding !!! Bijna alle lampjes zaten bovenin , dus een slechte verdeling en met tiewrap stevig vast gezet. Wat een teleurstelling en het geheel had maar 2.40 meter lampjes 60 cm van de grond niets , geen gezicht. Ik heb opgebeld en via de email foto's gestuurd en wat was het antwoord ??? We hadden de Fairybell met een pen in de grond moeten zetten . Ik heb uitgelegd dat de verdeling van de lampjes niet goed was , het werd niet begrepen . Dat gekke ding staat nu ten toon in onze voor tuin . Bedankt Welkoop een goeie reclame . Wij proberen na de feestdagen alle tiewraps los te maken om de goeie verdeling te maken , want zomaar terug brengen was geen optie volgens de verkoper. Een ervaring rijker en 139.30 euro armer.
Gisteren was ik hier samen met onze zoon uit Marum.Het was heel druk omdat dit bedrijf pas was geopend en er op alle producten 20% korting werd gegeven bij aankoop. Ik kocht een tuinknielbankje waarmee je wat makkelijker overeind kunt komen na werkzaamheden in de tuin. Nu..tel uit je winst!. De inrichting van dit bedrijf was heel ordelijk en overzichtelijk. De service van de medewerkers was prettig en goed. Ook het buiten terrein met ruime parkeergelegenheid was prima in orde. Welkoop is werkelijk een aanwinst voor het dorp Marum.
Ik heb geen welkoop gezien dat het personeel niks doet of mag niet van de bedrijfsleider. Tijdens een verbouwing. Het is toch ten goede van hun van hun vestiging.
Helaas geen minder valide parkeerplaats
Top zaak volgens onze cockerspaniël!
Bij deze Welkoop ben je altijd wel terecht voor een voor een voor een goed praatje. Het personeel is altijd goed opgeleid altijd goed op de hoogte en zijn altijd alle kwaad in een handelen. Helaas hebben ze waren wel wat dingen verwijderd in hun assortiment voor dit zou je bijvoorbeeld naar Posthumus kunnen gaan of naar leek en daarna de Praxis. Kortom de Welkoop goed gezellig en altijd welkom.
Topzaak. Werd vriendelijk geholpen en mijn katten hebben, toen ik met het zorgvuldig gekozen voer, eindelijk thuis kwam heerlijk zitten smikkelen.
Veel gereedschappen voor de tuin, meststoffen, werkkleding, diervoeders en nog veel meer. Mooie grote overzichtelijke winkel, netjes en schoon. Behulpzaam personeel die ook nog eens weet waar ze het over hebben. Altijd een positieve ervaring als ik daar geweest ben.
Ik kom hier altijd voor de producten van de hond van de katten en van de paarden altijd goede service denken altijd met je mee word je altijd erg leuk van en je komt altijd wel een bekend gezicht tegen van het personeel
Beste winkel ooit, beste werknemers van elke winkel ooit
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid