facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Royal Canin

Adres: Mgr. Zwijsenstraat 13, 5371BS Ravenstein (stad)
Telefoonnummer: (0486)411272
Stad: Ravenstein
Route: Mgr. Zwijsenstraat 13
Postcode: 5371BS


Recensies
Ik heb net heel SLECHT advies gehad van de voedingsexpert van RC. Mijn vraag was hoeveel ml RC melk ik mijn 2 dagen oude pup van 225 gram per sonde moet geven. Haar advies is 8x 20 ml per dag dat komt neer op 160 ml per dag. Dat kan absoluut niet, dan is de pup allang ontploft. Ze vond het jammer dat ik haar niet geloofde. RC leidt je personeel beter op. Een andere fokker zonder ervaring vermoord zo het pupje. Het goede antwoord is max. 5 ml per voeding dit advies is van de dierenarts.
Na de exorbitante prijsverhogingen zijn ook wij op zoek gegaan naar een alternatief. Ik heb me goed ingelezen en wat blijkt; we zijn niet alleen een stuk goedkoper, maar ook qua voedingsstoffen stukken beter af bij een ander merk. Ander kattenvoer is ook wel gestegen in prijs, maar wat Royal Canin presteert qua prijsverhoging staat in geen verhouding. Jullie moeten je schamen met deze prijs/kwaliteitverhouding. Onze 7 katten krijgen nu gezonder én goedkoper voer
Wegens blaasgruis zitten mijn katten al jaren aan het speciale voer van Royal Canin. Dat er af en toe een prijsverhoging doorgevoerd moet worden begrijpt iedereen. Maar deze prijsverhoging gaat helemaal nergens over. Dit valt echt niet te verdedigen. Wij als baasjes hebben natuurlijk geen keuze, maar jullie moeten je schamen.
Onze hond is afhankelijk van anallergene voeding van Royal Canin. RC slaat een slaatje uit de oorlog in de Oekraïne en de wereldwijde supply chain problemen door de prijzen exorbitant te verhogen. Ik werk zelf in de industrie en werkelijk niets behalve puur winstbejag kan deze stijgingen bij RC verantwoorden. We gaan snel op zoek naar een ander passend voer!
Jeetje wat een prijsverhogingen. Koop al jaren bij zooplus grote zakken S/O. Maar dit is toch echt meer dan inflatie. Prijzen gaan nu richting Hills. Dus denk dan ook om over te stappen naar Hills. Bijna 20 euro verhoogd in 5 maanden tijd??
Voer is prima. Echter de cashback actie is een drama. Account aanmaken, tig x actiecode invoeren, streepjescode invoeren etc. Als jullie nou eigenlijk geen geld willen teruggeven, bied het dan niet aan!!
Prijsverhoging Vandaag bij Pets Place Royal Canin Outdoor kattebrok. Prijs december 2022 €30,35 Prijs februari 2023 €43,60 Een verhoging van €13, 25
De prijzen voor Royal Canin zijn met 25% verhoogd! Wat ben je dan voor een bedrijf als je op die manier mensen keihard in de portemonnee pakt?! Zelfs de inflatie is niet zo hoog, wat een misbruik van de situatie! Walgelijk bedrijf!
I was a loyal customer for more than 15 years for my cats and dog. But you've lost another customer, 30% price increase in a year is insane, there are other good and cheaper choices out there. Vertaald door Google Ik was al meer dan 15 jaar een trouwe klant voor mijn katten en hond. Maar je bent weer een klant kwijtgeraakt, 30% prijsverhoging in een jaar is krankzinnig, er zijn andere goede en goedkopere keuzes die er zijn.
30% prijsverhoging!!!!! schandalig Royal Canin en dan zeggen het is een exclusief merk voeding.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Royal Canin.

Ravenstein dierenwinkel

openingstijden, locatie, vervoer. Mgr. Zwijsenstraat 13 ravenstein huisdierdiensten kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Royal Canin adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Royal Canin. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Royal Canin delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid