facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Royal Bedden

Royal Bedden

Geschiedenis

Royal Bedden is de voordeligste bedden specialist van de Benelux!
Omdat alle bedden, boxsprings en matrassen in eigen fabriek wordt geproduceerd, kunnen wij uw garanderen van de laagste prijs garantie. Ook afwijkende maten maken wij voor u. u wilt uw boxspring laten matchen met uw gordijnen ook dat is geen probleem.
Bekijk onze gehele collectie op: www.royalbedden.nl

Onze taak

Royal Bedden heeft maar een missie,
altijd de beste prijs, service en kwaliteit leveren!

Producten

Boxspring, Matrassen, Bedden, Ledikanten, Waterbedden, lattenbodems,beddengoed, hoofdkussen



"Ons bedrijf Royal Bedden staat in de wereld van slapen al jaren bekend als producent van topkwaliteit boxsprings en matrassen. Wij produceren voornamelijk maatwerk boxsprings en matrassen. De productie doen we zelf, in Nederland. En dat doen we al jarenlang met veel plezier."
Adres: Bodendijk 13B, 7121 GH Aalten
Telefoonnummer: 085 303 78 45
ln.neddeblayor@ofni
Stad: Aalten
Route: Bodendijk 13B
Postcode: 7121 GH



op zoek naar gerelateerd: royal bedden rotterdam, royal bedding reviews, royal bedding eindhoven, springbox bed, royal boxspring, boxspring bed kopen, royal bedding nl, luxe bed kopen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
BDB Natuurlijke Diervoeding BDB Natuurlijke Diervoeding 538 meter Goed advies,fijn geholpen
Kaemingk Season Decorations Kaemingk Season Decorations 839 meter Lang moeten wachten om te lossen het was ploegen wissel
Engeldot Aalten Engeldot Aalten 941 meter Engeldot Pomp- en Leidingsystemen: Gedreven door kennis
Wildkamp B.V. Wildkamp B.V. 1 km Ramfilter gekocht. Na het installeren bleef er zand uit de pomp komen, het filter uit...
Q-TOOL.nl Q-TOOL.nl 1 km Q-TOOL.nl is leverancier van accu aangedreven popnageltangen voor de professionele ge...
Boomkwekerij Rendering Boomkwekerij Rendering 5 km Super vriendelijk,
Recensies
Wij hadden bij de geboorte van onze zoon elders een kamerset gekocht, maar zijn matras werd slechter en hij werd te groot voor zijn wieg. In plaats van de set weg te gooien heeft Royal Bedden heel nieuw leven kunnen inblazen door alles te restylen! Alles staat nu een maand en wat zijn wij er ontzettend blij mee!! Volgende maand komt onze eigen boxspring af en die zal zonder twijfel ook te gek worden. Bedankt Royal Bedden voor alle moeite en het meedenken.
Slechte communicatie, geen service en ons product was ver onder de maat. Bed moest zelf inelkaar gezet worden en tv box stortte na paar weken in. Totaal geen empathie en/of klantgerichtheid.
Al meer dan een half jaar werd ik dagelijks wakker met pijn aan mijn onderrug, hoewel mijn matras nog geen 2 jaar oud was. Mijn probleem uitgelegd in de winkel van Royalbedden en ik kreeg het advies te gaan voor hun Platinum matras. Deze was een stuk duurder dan mijn budget, maar ik kreeg een scherp aanbod en ben overstag gegaan. Het matras 90x220, stevig, koudschuim werd volgens afspraak geleverd op een rol. Na een paar uur liggen had het matras zijn vorm terug. Het matras ziet er goed uit, ligt prettig en het belangrijkste: na de eerste nacht stond ik op zonder rugklachten en na een week slapen op het nieuwe matras zijn mijn rugklachten zo goed als verdwenen. Daarnaast 25 jaar garantie en geproduceerd in Nederland. Het enige waar ik nog blijer van zou worden is als de matrassen op meer plekken in Nederland in een winkel te testen zouden zijn, nu kan dit zover ik gezien heb alleen in hun eigen winkel.
Onze klacht werd niet serieus genomen vanaf het moment dat we ons bed kochten in december 2017 vonden wij de topper niet fijn. We vielen als het ware in een gat in het midden en rolden naar elkaar toe. Hier over en weer mail en telefonisch contact over gehad, omdat royal bedden niet snel terug mailen. Wij hadden 100 dagen omruilgarantie, alleen als we hier gebruik van wilden maken moesten we een fors bedrag van 400 euro bijbetalen, terwijl we al 3190 euro kwijt waren voor ons bed. We hebben ervoor gekozen om dit niet te doen. Na verloop van tijd kregen wij beide ernstige rug klachten en de kuil in ons bed werd groter. Opnieuw hebben wij contact gezocht en er werd ons gevraagd of wij aanpassingen aan ons bed wilden verrichten, zoals de bedpoten verstellen, terwijl er geen stel poten aan zitten. Ook werd er gevraagd om er een liefdesbrug tussen beide beddelen te plaatsen, waardoor de functie van het elektrische gedeelte onbruikbaar is. Persoonlijk vinden wij dat dit niet hoort bij een bed van toen nog geen 3 jaar oud. Ook werd er benoemd dat het aan onze manier van slapen komt, omdat je niet in het midden van je bed mag slapen. Uiteindelijk heeft royal bedden een voorstel op de mail gezet. Wij konden een bijbetaling doen van 630 euro en dan zouden we 2 nieuwe boxen krijgen die niet meer in dezelfde kleur te bestellen waren, maar een kleur wat erop lijkt. Ze vertelden ons dat we al buiten de garantie periode vielen, terwijl de klacht al vanaf het begin speelde. Wij hebben geen vertrouwen meer in het bedrijf en hebben elders een ander bed gekocht. Gelukkig slapen we nu goed. Zonder dat we met rugklachten bij de fysiotherapeut te hoeven lopen. Jammergenoeg hebben we 3190 euro verspild. Voor ons nog geen ster waardig.
Nog even afwachten wanneer het geleverd word eerst indruk goed
Top zaak in aalten ,mensen geven goede uit leg denken mee over wat je te besteden heb.
Heel tevreden over de geleverde matrassen. Ik slaap er inmiddels 2 weken op en ben zeer tevreden
Goed advies voor tv lift in een kast aan voeteneinde bed meteen besteld
Super bedden we worden uitgeslapen wakker en hebben geen rugklachten meer! Een echte aanrader.
Prima geholpen en aankoop gedaan in de vorm van t.v lift systeem, goede prijs kwaliteit verhouding.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid