facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rowwen Heze Roosendaal

Rowwen Heze Roosendaal

Info

Rowwen Heze in Roosendaal, het event waar je bij moet zijn! Samen met verschillende acts is dit het gezelligste feest van West-Brabant.

Geschiedenis

Roosendaal is een nieuw evenement rijker! Metsj Point en HB Max events slaan de handen ineen om een nieuw event weg te zetten in Roosendaal. Beide organisaties hebben hun krachten gebundeld zoals ze eerder al gedaan hebben met het Crowrock Festival (5mei) en Luid XXL (9 september). Evenementenhal Metsj Point nodigt op 21 oktober 2017 maar liefst 3 top bands uit waaronder Rowwen Heze als hoofdact.

In Roosendaal en omgeving hebben ze nooit eerder op een groot podium gestaan, dit is uniek voor de regio! Rowwen Heze is een Limburgse dialectband uit America. De muziek heeft folk-invloeden zoals Tex-Mex en Polka variërend tot gevoelige ballads. Inmiddels na 30 jaar muziek maken behoren zei tot een van de grote acts in de Nederlands Popmuziek. Je kent de enthousiaste mannen o.a. wel van Limburg, De peel in Brand, Bestel mar of De neus umhoeg.

Verder heeft de organisatie nog een spetterend voorprogramma weten te strikken. From the United States we present you “The Wetnecks”. Deze 7 koppige hilbillyband is er klaar voor om Roosendaal te bestoken met een mix van Blue grass, Country, Dance, Polka en Rock ’n Roll. Dus zorg dat u er snel bij bent want ook vroeg in de avond wordt het al heel gezellig met hits uit Littletown gebracht met een forse dosis Wetnecksaus!

Last but not least laten we jullie na het optreden van Rowwen Heze niet zomaar naar huis gaan. Wij zijn er als organisatie heel trots op dat we als kers op de taart nog een 3e band van top niveau hebben kunnen boeken. Met genoegen presenteren wij de band “BZB”. Al ruim 20 jaar is deze band een begrip in het Nederlandse live-circuit. Met een enorme bak ervaring is de band uitgegroeid tot een muzikale kameleon die zich op elk podium thuis voelt. Dit kleurrijke gezelschap zet ook in Roosendaal een overrompelend, dampend optreden weg. Dit hebben zij eerder bewezen op festivals zoals Pinkpop, Parkpop, Festyland, Lowlands, Paaspop en Zwarte Cross. Gewapend met krakers zoals Echte Vrienden, Koning Pinteman, Ik leer het nooit en de Bankzitter is stilstaan onmogelijk en tovert BZB moeiteloos Roosendaal om in een feestende massa.

Kortom we zetten hier als evenement een ongekend nieuw succes weg. Dit samen met 3 ervaren, professionele bands in een nooit eerder vertoonde combinatie die op onnavolgbare wijze een brug kunnen slaan naar het publiek en daarbij geen kans, muziekstijl of spektakelstuk uit de weg gaat om het ultieme doel te bereiken: FEEST!

Datum: 21 Oktober 2017 – 20:00 – 02:00

Timetable: 20:00 - 21:00 Feest DJ van de V

21:00 – 21:45 The Wetnecks

21:45 – 22:15 Feest DJ van de V

22:15 - 23:25 Rowwen Heze

23:25 – 00:00 Feest DJ van de V

00:00 – 01:00 Band zonder Banaan (BZB)

01:00 – 02:00 Feest DJ van de V

Locatie: Evenementenhal Metsj Point
Stok 12
4703 SZ Roosendaal

Entree: 18+ (let op ID controle bij de ingang)

Tickets: Earlybird tickets: €17,50 (excl. Fee) op=op

Reguliere tickets: €19,50 (excl. Fee)

Tickets & info: http://www.rowwenhezeroosendaal.nl

Adres: Stok 12, 4703sz Roosendaal
Stad: Roosendaal
Route: Stok 12
Postcode: 4703sz


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Rooskleurig Festival Rooskleurig Festival 2 km Wij maken Roosendaal een stukje rooskleuriger!
DifferenZ DifferenZ 2 km DifferenZ organiseert exclusieve en stijlvolle dance events. Bij ons is iedereen V.I....
De Foodstoet Roosendaal De Foodstoet Roosendaal 2 km De Foodstoet Roosendaal is een Foodtruckfestival en Frenzy Foodexperience met fijne f...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid