facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Roux Communicatie

Roux Communicatie

Info

Roux Communicatie is specialist in het schrijven van smaakmakende teksten.

Geschiedenis

Smaakmakende tekst nodig? Bianca Roemaat van Roux Communicatie is specialist in het schrijven van goed verteerbare en vlotte teksten die voor binding met jouw doelgroep zorgen.
Deze horecajournalist en tekstschrijver helpt ondernemers met hun nieuwsbrieven, social media posts, webteksten, menukaartteksten en persberichten.



"Hallo! Mijn naam is Bianca Roemaat van Roux communicatie, met een X! zoals in die culinaire term!Ik schrijf smaakmakende teksten voor ondernemers in de horeca- en foodbranche, die graag nieuwe gasten/klanten willen aantrekken.Met mijn teksten op hun website, in persberichten, nieuwsbrief, op sociale media en op de menukaart zorg ik ervoor dat hun gast/klant zich aangesproken voelt en zin krijgt om lekker bij ze eten of bij hen producten te kopen.Wil je ook vlotte en smaakmakende teksten die nieuwe gasten/klanten trekken? Bel of app mij op 06 23 84 21 52 voor een afspraak!Ik ben benieuwd welk verhaal jij te vertellen hebt.#tekstschrijver #horeca #food #foodservice #menukaartdeskundige #rouxcommunicatie #copywriter #contentwriter"
Adres: Kieftskamp 43, 7006 JE Doetinchem (gemeente)
Telefoonnummer: 06 23 84 21 52
Stad: Doetinchem
Route: Kieftskamp 43
Postcode: 7006 JE


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Slim Media Slim Media 4 km SLIM Media is een jong bedrijf dat complete oplossingen op maat biedt voor tekstprodu...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid