facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rouwmaat Bakkerij J T M

"De Rouwmaat Groep hoofdkantoor Groenlo is een breed georiënteerd bedrijf dat een reeks activiteiten uitvoert op het terrein van bodem- en milieuonderzoeken, infraprojecten, sloopwerken, de productie van beton en mortels, de verhuur van afvalcontainers, recycling en de transport van allerhande grondstoffen, half- en eindfabricaten. De Rouwmaat Groep bestaat inmiddels meer dan 70 jaar en telt zo’n 180 medewerkers.Rouwmaat is een ambitieus familiebedrijf met 7 vestigingen in Oost Nederland en Nordrhein-Westfalen D. We kennen een informele cultuur en hebben een gezonde financiële positie.Onze mensen zijn betrokken, no nonsense, deskundig en resultaatgericht."
Adres: Oranjestraat 5 , Groenlo 7141 ZD, NL
Telefoonnummer: 0544 461 792
Stad: Groenlo
Route: Oranjestraat 5
Postcode: 7141 ZD


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Wissink's Bakkerij en Lunchroom Wissink's Bakkerij en Lunchroom 481 meter Heerlijk tosti met heleboel sausjes. Wat een heerlijk ambachtelijk brood!
Recensies
Toppie bedrijf en zeker niet duur
Het is een zeer prettig bedrijf.
Beton besteld en deze werd netjes op de afgesproken tijd afgeleverd en gestort. Zeer tevreden mee.
goede service en snelle levering. erg jammer dat de grondcontainers 6m3 in een keer van 250 naar 295 euro zijn gegaan. praktisch 20% prijsverhoging vind ik een beetje aan de forse kant.
Ik ben uitermate tevreden over het brengen en ophalen van een kleine container. Keurige informatie en netjes qua handelen. Chapeau!Service: Verwijdering van bouwafval
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid