facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Routiers

"Schitterend gelegen in de Veluwse bossen ligt Hajé restaurant Nunspeet.In het restaurant serveren we allerlei dranken en gerechten. Biologische Hajé koffie, frisse smoothies, vers belegde broodjes, smaakvolle maaltijdsalades en verschillende dinergerechten. Zomers is het heerlijk zitten op het terras.Het restaurant is bereikbaar vanuit de richting Zwolle door de afslag ‘Hendriksbos’ te nemen en vanuit richting Amersfoort via afslag “Willemsbos” en een korte tunnel onder de A28 door."
Adres: Rijksweg A28 tussen Nunspeet en Harderwijk , Nunspeet 8070 AA, NL
Telefoonnummer: 0341 254 707
Stad: Nunspeet
Route: Rijksweg A28
Huisnummer: tussen Nunspeet en Harderwijk
Postcode: 8070 AA



op zoek naar gerelateerd: Routiers Magazine, Routiers Frankrijk, Routiers Eemhaven, Routiers Restaurants, Les Routiers restaurants France map, Routiers restaurants Frankrijk, Routiers Emmen, Les Relais Routiers app
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Buuren V.O.F. De Buuren V.O.F. 474 meter
Recensies
Prima locatie aan de snelweg voor een ontbijtje of lunch! Je bestelling kun je aan je tafel doen middels QR code/website. Het restaurant is vrij groot en beschikt ook over een mooi terras. Toiletten zijn schoon en netjes!
Mijn echtgenoot had de uitsmijter met alles erop en eraan en ik de bulgur salade. Op beide helemaal niets aan te merken, gewoon erg lekker! Ondanks regen,wind en kou buiten hadden we dus toch een positieve ervaring....in de hal bij de entree erg leuke hebbedingetjes verkrijgbaar,om je huis op te vrolijken.. mooie plek om even uit te rusten.
De rijst met kip sate, sajoer boontjes, zure groente en kroepoek was heel erg geslaagd ! Terwijl de andere tafelgasten hun eten al hadden, kon ik nog 10 minuten wachten! Ook dat de ober een dienblad fris drank liet vallen over de tafel heeft niet meegeholpen om meer dan 1 ster voor de service te geven!
Ik eet koolhydraatarm, stond niet iets op de kaart wat ik zomaar kon lunchen. Vroeg om uitsmijter met ipv brood en aardappelsalade champignons, kaas en ham. Wat een heerlijke lunch hebben ze voor me gemaakt Dank je wel Hajé Nunspeet!!!!! Vegetarische menuopties: Er zijn vegetarische gerechten die je naar keuze kunt uitbreiden naar een alles eet gerecht. Parkeren: Hajé zit aan 1 kant van de a28 , als je de andere kant op gaat is er een tunneltje waardoor je het restaurant kunt bereiken. Speciale dieetwensen: Ik eet koolhydraatarm, stond niet iets op de kaart wat ik zomaar kon lunchen. Vroeg om uitsmijter met ipv brood en aardappelsalade champignons, kaas en ham. Wat een heerlijke lunch hebben ze voor me gemaakt Dank je wel Hajé Nunspeet!!!!!
Een schoon en gezellige plek. Fijn dat ik hier even een paar uurtjes terecht kon om te werken. Inclusief gratis WiFi en stopcontacten. Wat ik erg jammer vond is dat ik extra moest betalen voor het toilet en dat het bestellen via de QR code niet goed werkte. De prijzen zijn wel echt heel hoog voor hele simpele dingen. Ook lijkt het alsof de mensen die er werken niet helemaal goed ingewerkt zijn. Ze kwamen wat warrig over. Maar ze zijn wel erg vriendelijk.
Nette, schone zaak om even tot rust te komen na een ritje. Personeel is vriendelijk en behulpzaam, de schoonmaak robot is erg grappig om te zien en schijnbaar werkt deze manier van service. Kaart is divers en standaard en hebben prettige gerechten voor alle gasten. Zeker een aanrader voor een tussenstop!Eten: 4/5
Even gestopt om te lunchen: de nasi goreng was enorm lekker met veel verrassende smaken! Het personeel was ook enorm vriendelijkEten: 4/5
Heel groot en ruim opgezet, en toch komt er snel iemand je bestelling koffie opnemen. Ondanks de hoge prijs voor een bakje uit een automaat kom je niet bij het toilet zonder €1,50 voor een draaihekje te betalen. Afrekenen doe je gek genoeg niet aan de tafel maar bij een kassa vlakbij de uitgang. Parkeren: Flinke hoeveelheid parkeerplaatsen voor de deur, alsmede meerdere gehandicapten en een parkeerplaats alleen voor vrouwen daar naast.
Dit wegrestaurant voor een snelle ongecompliceerde hap is een hele verbetering ten opzichte van hun voorganger routier. De nasi was volgens de tafelgenoten ok, de soep niet voor herhaling vatbaar, de salade met bulgur en gamba’s kon er mee door maar de bietenburger hebben wij maar teruggestuurd vanwege ontbreken van een aantal op de kaart geadverteerde ingrediënten. Alles werd keurig opgelost door de snelle en servicegerichte bediening. Als ik een cijfer moet geven wordt het een 6,5.
Prima wegrestaurant, bijzondere kaart maar wel lekker eten. Insectenburgers worden hier ook geserveerd zoals de Hopperburger. Prima te eten. Sfeer is netjes. Toilet moet je als gaat ook betalen. Niet te druk en buiten op terras overdekt is ook prima vertoeven. Ze hebben ook een serveerrobot rondrijden. Parkeren: Snelweg restaurant, dus plek zat
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid