facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rousseau Chocolade Panningen

Producten

Chocolade en alleen de lekkerste

Adres: Raadhuisplein2, 5981 AT Panningen
Telefoonnummer: 0777676296
ln.uaessuor@negninnap
Stad: Panningen
Route: Raadhuisplein2
Postcode: 5981 AT


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 09:30 - 20:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: rousseau chocolade sittard, rousseau geleen, rousseau chocolade assortiment, rousseau maastricht, rousseau chocolade bestellen, rousseau echt, aanbieding rousseau chocolade, rousseau bonbons
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Primera Panningen Primera Panningen 100 meter Prima zaak met een ruim assortiment, van wenskaarten tot gifts en van schrijfwaren, t...
Petsnmore, dier - woon - cadeau Petsnmore, dier - woon - cadeau 225 meter Update 13 februari 2023: eindelijk werd er gereageerd. Ik ben netjes geholpen en heb ...
De StommeRick De StommeRick 565 meter De Facebook pagina van de StommeRick speciaalbier.
Recensies
Altijd vriendelijk en heerlijke chocolade in alle smaken. Ook leuke cadeautjes en alle soorten seizoens chocolade kerst, sint, herfst/Halloween, carnaval erg leuk en lekker. Lekker als traktatie voor jezelf of als presentje voor iemand anders. Voor elke gelegenheid iets te vinden!!
Leuk om een doosje bonbons te geven aan iemand die verder alles al heeft of als je gewoon niet weet wat je iemand moet geven. Ze hebben een ruim assortiment aan verschillende soorten chocolade. Wit, melk en puur. Je slaagt altijd.
De lekkerste chocolade! Wel wat duurder maar dat proef je dan ook. Veel leuke dingen van chocola, om kado te doen. Actuele thema's. Veel assorti chocola om zelf samen te stellen. De pindarotsjes zijn een aanrader. Als je wil kunnen ze ook iets op maat of met eigen naam maken. Duurt wel paar dagen !
Heerlijke chocolade, originele cadeautjes en heel fijn team!
Super gezellige ingerichte winkel,met leuke en lekkere kado ideetjes. Vriendelijk en beleefd personeel !!
Als je echte ambachtelijke chocolade zoekt, moet je hier wezen. Dit is waar wij vaak de chocolade halen als we gaan uitdelen. De medewerkers zijn erg vriendelijk en helpen graag mee met denken. Ook zijn er door het jaar heen diverse acties waar mensen aan mee kunnen doen.
Mooi en lekker assortiment. Alles is smakelijk en overzichtelijk uitgestald. Een keuze is met het fijne en eerlijk advies goed te maken. Niet goedkoop maar wel waar en kwaliteit voor je geld. Er zijn regelmatig leuke aanbiedingen en het assortiment wordt aangepast aan de feestdagen als sinterklaas, kerst Pasen enz. . Je wordt altijd geduldig en vriendelijk geholpen. Parkeren voor de winkel als er plaats is Rolstoelvriendelijke ingang.
Ik had deze zask op internet gevonden. Moest 10 km daar vandaan op bezoek en wilde goede chocolade meenemen. Het was een heel warme dag. Ik kwam daar vroeg in de middag aan. Waren ze dicht vanwege de hitte. Heb er 2p km extra voor gereden. Had even een melding gedaan op de website dat de zaak eerder dicht was.
Altijd leuk die mooie originele cadeautjes die jullie maken
Heerlijke chocolade, keuze genoeg, mooi om cadeau te geven. TOPPIE
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid