facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Roukens SteelLife Stalen Deuren

Roukens SteelLife Stalen Deuren

Geschiedenis

Bij Roukens Steellife worden stalen deuren, stalen ramen, stalen meubelen en stalen puien helemaal naar uw wens en smaak op maat gemaakt. De eenvoud van het materiaal in combinatie met ons vakmanschap maakt het product tijdloos en veelzijdig. Stalen ramen komen prima tot hun recht in verschillende bouwstijlen. Ze zijn sfeerversterkend in een landelijke of klassieke stijl, karaktervol in industriële gebouwen en vanwege de strakke vormgeving ook prachtig in moderne designwoningen.

Adres: Nunspeterweg 48B, 8075ac Elspeet, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: 0577-700205
ln.efilleets@ofni
Stad: Elspeet
Route: Nunspeterweg 48B
Postcode: 8075ac


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 12:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hollandsmooi Hollandsmooi 149 meter Schilderijen, aquarellen, etsen en gravures van oude meesters geprint op canvas, plex...
Woonhuis Woonhuis 358 meter Gezellige woonwinkel, vriendelijke mensen. Leuk om even wat inspiratie op te doen. P...
Arien Davelaar Arien Davelaar 2 km Prachtige deur, vakwerk! Het huis is helemaal af door de deur. Helemaal blij mee!
Recensies
We hebben een heel goede ervaring met Steellife. De communicatie is goed. Het hele proces van offerte tot levering verloopt prettig en snel. We zijn erg tevreden met het eindresultaat!
Slechte toko! Mevrouw de verkoopster geeft nog aan dat 'als we niets willen kopen, we beter kunnen vetrekken'. Bizar: wat is dit voor idioterie?????? Ik had flink wat te besteden maar niet hier.
Afgelopen zaterdag een bezoek gebracht aan deze showroom. Mooie en overzichtelijke showroom. En nog belangrijker, er werd goed meegedacht en goed advies gegeven. Kortom, een echte aanrader!
7 september bij ons stalen deuren geplaatst. het is erg mooi geworden, wij zijn er erg blij mee, mannen hebben echt vakwerk geleverd, werken netjes, geen krasje beschadiging of wat dan ook, ik raad dit bedrijf dan ook zeker aan, wij zijn zeer tevreden
Alles volgens afspraak geleverd en zeer goed gemonteerd!! Vakbekwame monteurs die zeer netjes werken!! Een echte aanrader!!!
Bij Steellife zijn ze vakkundig en maken ze erg mooie deuren. En minsten zo belangrijk, ze zijn heel erg helder in hun communicatie en reageren snel en denken met je mee. Heel erg blij dat we voor dit bedrijf hebben gekozen.
Geweldig bedrijf met vakmensen! Meer dan tevreden! Complimenten en nogmaals bedankt voor alles!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid