facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Roukama Motorparts Holland

Roukama Motorparts Holland

Info

Roukama Motorcycle Parts is all about motorcycles and the life style around it, we sell new & used motorparts , we sell collectibles and outdoor items to complete the program, WE SHARE THE HOBBY!

Geschiedenis

We have more then 2000m² stock of motorcycle parts, all our used parts are listed on www.motorsloop.com and our new parts are listed on www.japparts.nl & www.customparts.nl

We started our business back in 1986 and are since 1997 located in Zaanstad North near Amsterdam the Netherlands.

We stock more then 12000 different new items which makes us the most complete motorcycle spares dealer in Holland. 90% is delivered from our own stock and depots

We sell to all countries in Europe but also world wide, we speak English, Spanish, German & Dutch



"Roukama Motorparts V.O.F. jouw onderdelen specialist voor Motorfietsen!Wij leveren alles op het gebied van motoronderdelen, ook originele onderdelen!"
Adres: Westknollendam 122, 1525PT Westknollendam
Telefoonnummer: 0756400370
Stad: West-Knollendam
Route: Westknollendam 122
Postcode: 1525PT


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 13:00 - 18:00
Woensdag: 13:00 - 18:00
Donderdag: 13:00 - 18:00
Vrijdag: 13:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Roukama motorsloop, Roukama Japparts, Motorfiets onderdelen groothandel, Japparts Honda, Gebruikte motoronderdelen, Motor onderdelen op kenteken, Japparts SUZUKI, Motor onderdelen Nederland
Recensies
Roukema motorparts is een geweldige, laagdrempelige en behulpzame leverancier van oudere en jonge motorfiets onderdelen. Levering is altijd zeer vlot met stroopwafel en de delen worden tegen een zeer concurrerende prijs aangeboden en geleverd. In mijn geval betreft het omderdelen voor een honda cx 500 uit 1981.
Top bedrijf! Fijne medewerkers, goede communicatie, prima service en weten waar ze over praten. Jaren geleden meerdere malen geweest en recent weer. Aanrader !!
Zeer groot assortiment en ook voor de wat oudere motoren. Bij een bestelling werd er helaas een defect product geleverd, wat natuurlijk altijd kan gebeuren. Maar zonder problemen is dit zeer snel vervangen door Roukama Motorparts. Ik zou hier zeker nog vaker bestellen want je weet dat de klantenservice prima in orde is. Bedankt voor de mooie spullen !
Annuleren bestelling na een aantal dagen omdat ze de spullen die ik besteld heb niet kunnen vinden en ik daarom een korting vroeg op de rest van de bestelling. Slechte service.
deze side via een collega als tip gekregen hij was er ook erg tevreden door de snelle levering, denken mee met de klanten, en bellen ff als je bezorg adres niet goed heb in gevuld . goed voor verdere bestellingen . nu eerst mijn goldwing maken .
Ben al jaren vaste klant . Goede kwaliteit voor een goede prijs. Ook ondersteuning in en om de techniek van je motor zijn ze erg goed! Een aanrader!
Het product was snel geleverd en kwam in goede kwaliteit aan. Ik raad aan tot andere mensen deze website ook gebruiken.
Altijd goed en vriendelijk geholpen. Zowel in de winkel als online
Ik bestel hier regelmatig onderdelen voor mijn motoren. Betrouwbaar, snelle levering en goede service. Zo had ik kortgeleden een onderdeel verkeerd besteld, ik had opgegeven welk type motorfiets ik had en ik werd dus gebeld met de vraag of ik niet onderdeel Y bedoelde in plaats van X. Ik bedoelde inderdaad Y en de bestelling werd gelijk aangepast zodat ik de juiste spullen zou krijgen. Super! Ik koop ook graag lokaal, maar ik blijf klant bij Roukama.
Fijne motorwinkel! Groot assortiment en veel op voorraad! Personeel is vriendelijk en vakbekwaam.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid