facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Roubroeks De Echte Bakker

Roubroeks De Echte Bakker

Info

Produceren en verkopen van brood en banketprodukten

Adres: Heistraat 30, 6136 BD Sittard
Telefoonnummer: 0464514709
Stad: Sittard
Route: Heistraat 30
Postcode: 6136 BD



op zoek naar gerelateerd: Bakkerij Sittard, Bakker Echt, Bakker Susteren, Bakker Sittard Centrum, Bakker Sittard zondag open, Bakker Martens Sittard, Vlaaien Sittard, Bakkerij Martens
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Echte Bakker Martens Echte Bakker Martens 1 km Geopend 17 oktober 1983
Bakkerij Bart Sittard Bakkerij Bart Sittard 1 km Een broodjeszaak met niet heel veel keus in brood en gebak. De hygiëne laat naar mijn...
Recensies
Toevallige passant, vlak voor de kerst de kersen chocoladevlaai ingeladen. Manmanman, wat een traktatie, echt super. Bij deze introduceer ik na de wijn ook de omfiets vlaai. Met stip de lekkerste vlaai ooit geproefd en opgegeten.
Beste vlaai van Limburg. Echt fruit en dunne korst. De ideale combinatie. Broden zijn ook top: probeer eens het zes granen desem boord of het zonnebloembrood. Onovertroffen!!
Goed gesorteerde bakkerij, waar je niet alleen terecht kunt voor vele brood variëteiten, maar ook voor vele soorten vlaaien en gebak, heerlijk en volop keus. Van te voren bestellen is een aanrader. Het enige wat ik mis is ECHTE mokkagebak.
2 taarten bewust besteld om ze vers te kunnen afhalen op vrijdag 24 december. Wat blijkt, krijg ik 2 diepvriestaarten dus ook niet meteen te consumeren en wel de volle prijs betalen, dan had ik ze ook al eerder kunnen ophalen en thuis in de diepvries kunnen doen! Ben heel erg teleurgesteld, na het telefoontje, vonden ze dit schijnbaar normaal, ook om niet aan hun klanten te zeggen dat het diepvriesspul is. Bovendien had ik een progrestaart en 1 christoffeltaart waar zijn de kersen???? besteld, maar beide taarten smaakten hetzelfde, alleen was de ene met witte slagroom en witte chocolade, de ander was met bruine slagroom en bruine chocolade bedekt!. Na het ontdooien, was het aansnijden zo'n smurrie, alles leek uit elkaar te vallen. NOOIT MEER DAAR! Enigste lichtpuntjes waren de witte speltbroodjes.
Een échte warme bakker, lekker brood en royaal aanbod van vlaaien en patisserie. Tevens boterhamvlees.
Super kwaliteit. Heb de kersenvlaai en rijstevlaai gehad en beide waren fantastisch. Je voelt het al aan het gewicht als je de doos pakt wat het verschil is met supermarkten bijv.
Prima gevarieerd en lekker assortiment, heerlijke vlaaien en anderszins. Meermaals bekroond.
Supper leuke kleine bakkerij en supper personeel wat er werkt
We staan buiten in de regen op 1,5 m van elkaar en binnen pakken ze alles met hun blote handen en zonder telkens te wassen of te ontsmetten.
Super kwaliteit klantvriendelijkheid kan beter
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Roubroeks De Echte Bakker met het openbaar vervoer


Sittard, Kastelenweg 220 meter
19
Sittard, Kastelenweg 250 meter
19
Sittard, Baandert 420 meter
19
31
Sittard, Schaloenstraat 430 meter
19
31
831
Sittard, Baandert 430 meter
19
31
831

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid