facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Roubos Auto's

Roubos Auto's
Adres: De Sluis 1, 4271 CZ Dussen, Nederland
Telefoonnummer: 0416 392 929
Staat: Noord-Brabant
District: Altena
Stad: Dussen
Route: De Sluis
Huisnummer: 1
Postcode: 4271 CZ


Openingstijden

maandag: 08:00–20:00
dinsdag: 08:00–20:00
woensdag: 08:00–20:00
donderdag: 08:00–20:00
vrijdag: 08:00–17:00
zaterdag: 08:00–14:00
zondag: Gesloten

Recensies
Roubos Auto's heeft alle kennis en kunde in huis wat je hoopt te krijgen als het om auto's gaat. Altijd vriendelijk, professioneel, behulpzaam met heldere communicatie. Mijn vaste adres voor de jaarlijkse APK! Toppers zijn het!
Op een zaterdag net voor sluitingstijd kwam ik kijken naar een auto. Wat een genot om je gehoord en klant te voelen. Geen gehaast en namen alle tijd. Heb niet lang hoeven nadenken. Alle lof voor Roubos én super blij met m'n auto. Bedankt voor de service!
Zijn vriedelijke mensen.gewoon heel leuk gezellig.koffie staat altijd klaar. Top
Afgelopen zaterdag een proefrit gemaakt. Hoewel wij niet tot aanschaf zijn overgegaan, wil ik toch een positieve review schrijven over dit bedrijf.nnDe ontvangst was hartelijk. In tegenstelling tot sommige occasion dealers zijn de mensen bij deze garage no-nonsense en fijn om de omgang. Zonder gedoe een vrijblijvende proefrit kunnen maken en geen vervelende geluiden toen wij niet tot aanschaf zijn overgegaan.nnKortom, erg fijne service en zeker een aanrader voor anderen die een goedde occasion zoeken!
Heb een a klasse gekocht met het kenteken 9-tjs-77.nPrefect geholpen.nZeer netjes en goed afgeleverd.nOnderhoud wat nog niet aan de orde was is zelfs uitgevoerd.nTopp service jongens.nnMvg,nnN.Cilingir
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid