facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Roubos Auto's

Roubos Auto's

Geschiedenis

Roubos Auto's is opgericht in 1998 en heeft zich ivm de snelle groei sinds 2006 gevestigd op het huidige adres om de klant met service en nazorg beter van dienst te kunnen zijn.
Het bedrijf met 9 werknemers heeft ook een eigen service werkplaats met 5 monteurs om u voor alle voorkomende werkzaamheden van dienst te kunnen zijn.

In dussen en omgeving is Roubos Auto's een begrip in de volksmond,vooral om zich voor iedere klant hard te maken en tevredenheid een pre is.

De filosofie van Roubos Auto's is dat een goed autobedrijf niet alleen betrouwbare occasions levert, maar ook onderhoud, service en reparatie in eigen huis heeft.

Dit tegen een betaalbare prijs en een perfecte kwaliteit, zodar u als automobilist(e) compleet ontzorgt wordt.

Alle auto's in de verkoop zijn grondig gekeurd om er zeker van te zijn een goed product te leveren, met 6 maanden bovag garantie zonder afleverings kosten.

Met een groot aantal auto's direct uit voorraad leverbaar, en een gunstige locatie kort aan de A27 zal u niet snel voor niets een bezoek brengen,omdat wij ook u eigen auto inruilen en alle nieuwe auto's naar wens kunnen leveren.



"Roubos Auto’s is opgericht in 1998 en is sinds 2006 gevestigd op De Sluis 1 te Dussen. Met 9 medewerkers biedt Roubos Auto’s betrouwbare occasions én onderhoud, service en reparatie.Bij Roubos Auto’s staat klanttevredenheid hoog in het vaandel. Daardoor is Roubos Auto’s een begrip in de regio en daarbuiten.Naast het aanbod occasions biedt Roubos Auto’s ook Onderhoud, Service en Reparatie. Roubos Auto’s beschikt over een eigen moderne werkplaats met 5 monteurs om u voor alle voorkomende werkzaamheden van dienst te kunnen zijn.Dit tegen een betaalbare prijs en een perfecte kwaliteit, zodat u als automobiliste compleet ontzorgt wordt.​"
Adres: de Sluis 1, 4271 CZ Dussen
Telefoonnummer: 0416-392929
Stad: Dussen
Route: de Sluis 1
Postcode: 4271 CZ


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 20:00
Dinsdag: 08:00 - 20:00
Woensdag: 08:00 - 20:00
Donderdag: 08:00 - 20:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00
Zaterdag: 08:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Tweedehands auto Veen, Autobedrijf konijnenberg, Dijk auto's, VSB Auto's, Vossenberg auto, Auto bedrijf, Hoefnagel auto, Auto bedrijven in Breda
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Autoservice Jeroen van Wijk Autoservice Jeroen van Wijk 169 meter Zeer fijne garage met perfecte service!
Recensies
Afgelopen zaterdag een proefrit gemaakt. Hoewel wij niet tot aanschaf zijn overgegaan, wil ik toch een positieve review schrijven over dit bedrijf. De ontvangst was hartelijk. In tegenstelling tot sommige occasion dealers zijn de mensen bij deze garage no-nonsense en fijn om de omgang. Zonder gedoe een vrijblijvende proefrit kunnen maken en geen vervelende geluiden toen wij niet tot aanschaf zijn overgegaan. Kortom, erg fijne service en zeker een aanrader voor anderen die een goedde occasion zoeken!
Heb een a klasse gekocht met het kenteken 9-tjs-77. Prefect geholpen. Zeer netjes en goed afgeleverd. Onderhoud wat nog niet aan de orde was is zelfs uitgevoerd. Topp service jongens. Mvg, N.Cilingir
Goede informatie, vriendelijke vakmensen en vooraf juiste prijs offerte.
Beste service Bedankt
Prettige ontvangst. Proefrit gemaakt. Duidelijke en eerlijke informatie over de auto i.v.m. oude schade. Erna gesprek met de baas gehad volgs mij Simon ook weer zeer vriendelijk en open. Auto is na externe keuring gekocht. Zal in toekomst zeker de website in de gsten houden. Herman Monster.
Was goed behandeld en als ik iets heb met de wagen willen ze me ook zo helpen zijn eerlijk en heel erg behulpzaam ga der graag heen
Mooie Kia CEED 1.6 GT gekocht. Vriendelijk en goed geholpen door Simon. Mocht u op zoek zijn naar een betrouwbare occasion, dan is dit bedrijf zeker een aanrader!
Een sociaal bedrijf je wordt netjes geholpen. Het personeel is beleefd en behulpzaam. Zeker aan te bevelen.
Ben jaren een tevreden klant. Ze staan altijd voor je klaar en losse de problemen van groot voor klein op.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid