facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor rotterdamishot.nl

rotterdamishot.nl

Info

Boot-sloep verhuur. Nu ook een
BBQ-sloep in Rotterdam Hillegersberg voor maximaal 25 personen.

Geschiedenis

Van harte welkom aan boord bij Rotterdamishot.nl!
Wij hebben de mooiste boten van Rotterdam te huur die van alle gemakken zijn voorzien.
Wil je eens uitpakken met een bedrijfsuitje, trouwerij, kinderpartijtje, familiedag, je verjaardag- of vrijgezellenfeest vieren dan ben je bij ons aan het juiste adres!
Het is ook mogelijk om een boot te huren voor een weekend, midweek of per week.
Vanuit onze thuishaven Hillegersberg kunnen wij samen de gewenste vaarroute samenstellen.
De keuze bestaat uit een exclusieve-, luxe- & BBQ Lounge boot welke voorzien zijn van onder andere toilet en regen- & zonnekap.
Service en kwaliteit staat bij ons voorop en dat is wat al onze gasten ervaren.

Adres: Rottebandreef 10, 2661 JK Bergschenhoek
Telefoonnummer: +31102001269
Stad: Bergschenhoek
Route: Rottebandreef 10
Postcode: 2661 JK


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kanosport Zwalker Kanosport Zwalker 925 meter Kanootje huren ging prima! Leuke omgeving om te kanoën. Ondanks de drukte werden we s...
Geen Boot Wel Varen Geen Boot Wel Varen 2 km Wij hadden met 5 personen een boot gehuurd voor twee uurtjes. Hebben enorm genoten, o...
Estee - Reizen op maat Estee - Reizen op maat 4 km Geweldige service
Recensies
Twee weken geleden een tocht gemaakt met mijn fietsvrienden, was een mooie tocht door Rotterdam naar Delfshaven. Schipper Arnold heeft ons de mooieste plekjes van onze stad laten zien. Een echte aanrader!! Arnold dankjewel voor deze onvergetelijke middag, en we gaan dit zeker nog eens doen.
Afgelopen zondag een hele mooie boottocht gemaakt met Rotterdamishot. Prachtige comfortabele boot met barbeque aan boord. Alles zat er op en eraan en was top geregeld, ideaal voor een middagje relaxen op het water! Ik kom snel weer!
We hebben een gezellige en mooie tocht gemaakt met capitein Els. Mooie boot en heerlijke hamburger aan boord bereid. Voor herhaling vatbaar.
We hebben afgelopen weekend een boot gehuurd. We werden erg vriendelijk ontvangen en de boot stond klaar voor ons! Het is een prachtig grote boot met barbecues, super schoon en netjes onderhouden. Alles was tot in de puntjes geregeld voor ons. Echt een aanrader om te doen met vrienden, familie of collega’s als uitje! Wij hebben een fantastische dag gehad door deze warme mensen, bedankt en wij komen zeker eens terug!!
Als je een dag wilt varen dan moet je absoluut hier zijn! Een fantastische boot met 2 hele goede BBQ’s aan boord. Erg enthousiaste eigenaren! En je zit de gehele vaart erg lekker omdat je omkomt in kussens. Al met al een fantastische dag gehad en meer dan zeker voor herhaling vatbaar!
Ik heb voor een vrijgezellenfeest een boot gehuurd bij Arnold. Fantastisch bevallen. De boot is heel comfortabel van alle gemakken voorzien, o.a. een koelkast en BBQ en de service is top. Daarnaast zeer goed betaalbaar i.v.m. andere verhuurders. Ik ga zeker nog een keer varen met deze partij.
Super middag gehad op de Bergse plas op de sloep van rotterdam is hot. Leuke schipper en alles top geregeld. Mocht zelfs even over boord om een rondje te zwemmen echt een aanrader!!! Thanks voor de leuke middag.
Superleuke boottocht gehad! Top service.. Goed geholpen door Arnold en zijn vrouw! Konden nog een uurtje extra nemen, omdat we het zo gezellig hadden.. Dat was ook geen probleem. BBQ-en en varen is echt een unieke combinatie en ik raad het zeker aan voor een superleuke dag samen met jong en oud!
Vanmiddag een heerlijke tocht gemaakt met de sloep. We hebben goede en vriendelijke begeleiding gekregen. Het was erg leuk om Rotterdam vanuit het water te zien, de tocht was dan ook veelzijdig en sfeervol. Wij hebben ook gebruik gemaakt van deze top BBQ. We hebben dan ook heerlijk gegeten. De sloep was erg ruim en goed bestuurbaar. Door de kussens op de zitplaatsen en op het deck was het ook nog eens erg comfortabel. Dit is echt een aanrader !
Afgelopen weekend een boot met BBQ aan boord gehuurd . Super mooie dag Boot lag netjes klaar vriendelijk ontvangen, makkelijk boot, heerlijk BBQ Prima Adres Leo Rotterdam
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid