facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rotterdam Business Events bv

Info

De meest GERSE bedrijfsuitjes in Rotterdam!

Geschiedenis

Rotterdam…de stad waar u geweest moet zijn in 2016! `

Vele media berichten al over deze prachtige havenstad volgens de internationale pers hoort Rotterdam in 2016 bij de top 10 van mooiste steden.
Met verschillende toeren door de Haven, het strand of door het centrum van Rotterdam wil Rotterdam Business Events uw bedrijf door middel van verschillende spelprogramma’s laten zien waarom Rotterdam bij de top 10 van de mooiste steden van de wereld hoort.

Als “010″ kenner bij uitstek, organiseert Rotterdam Business Events de leukste en origineelste bedrijfsuitjes in Rotterdam.
Alle Rotterdamse trekpleisters zijn verwerkt in ons aanbod.. denkt u hierbij aan De Euromast, De Markthal, Het Nieuwe Luxor theater, De Erasmusbrug alias De Zwaan, De Laurenskerk, Historisch Delfshaven en de vele musea… maar ook de minder bekende plekjes voor bedrijfsuitjes in Rotterdam zijn bij ons bekend en zeker de moeite waard voor u om te zien en te beleven.

Zie www.rotterdambusinessevents.nl

Adres: Oslo 6, 2993 LD Barendrecht
Telefoonnummer: 0102054030
Stad: Barendrecht
Route: Oslo 6
Postcode: 2993 LD


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Evenementenbureau Rotterdam
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Jumpa Jumpa 498 meter Normaal ben ik te lui om een review te schrijven maar we zijn heel goed geholpen . H...
Sinterlease Sinterlease 815 meter voor al uw sinterklaas activiteiten!!!
People Together Matchmaking & Events People Together Matchmaking & Events 1 km People Together Matchmaking & Events brengt 40 plussers samen!
Festa Bellissima Festa Bellissima 2 km Bij Festabellissima kunt u zowel zakelijk als privé terecht voor de organisatie en pl...
Stichting All Events Stichting All Events 2 km De leukste Barendrechtse evenementen, worden op deze pagina bekend gemaakt!
Ohio B.V. Ohio B.V. 2 km Top dj's. Wij zijn op 25 oktober getrouwd in De Oliphant. We hadden een hele gezellig...
Recensies
Geweldig ervaring! Van A tot Z alles top geregeld en een geweldige dag meegemaakt. Voor mensen die opzoek zijn naar een geslaagd uitje is Rotterdam Business Events echt een aanrader!
Rotterdam Business Events denkt mee met het gehele plaatje, werkt met grote precisie en zorgvuldigheid waardoor een hoog niveau en kwaliteit kan worden gewaarborgd. Kortom, super!
Mooi bedrijf met veel ervaring en enthousiaste begeleiding. Niets op aan te merken, alleen maar positief
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid