facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Roti2Day

Roti2Day

Info

Surinaamse en Indiase eten huis

Adres: Langezijde 9a, 2761 AV Zevenhuizen, Zuid-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 020 7522357
Stad: Zevenhuizen
Route: Langezijde 9a
Postcode: 2761 AV


Recensies
Nu de laatste keer weer eens afgehaald, maar weer vieze stukken kip met bot in de hete broodjes kip, die helemaal niet heet was, zowel als temperatuur en als smaak! Ook de kip in de lauwe roti was slecht en zat vol met taaie stukken kip met kraakbeen! De rotipannekoek was gedeeltelijk hard en alles behalve vers. Laatste bezoek geweest. Aanvulling de volgende morgen, allebei last van de darmen.
Belachelijk lekker eten! De roti, hete kip, pasteitjes, loempias en samosas zijn met heeeel veel liefde gemaakt. Dat is zeker te proeven! Grote porties, hele gulle meneer.
Eten om 17:39 besteld. Werd een uur erna bezorgd en mistte helaas een broodje bakeljauw. Gebeld om dit door te geven maar helaas is het nu om 20:16 nog steeds niet bezorgd. Erg jammer dit hoor!!
Veel roti’s gegeten maar dit is toch wel op zijn zachts gezegd het lekkerst van allemaal. Ik heb me nieuwe roti zaak gevonden.
Betaald zijn rekeningen van inmiddels een jaar geleden niet, helaas niet te bereiken of belt niet terug. Wat gaan we doen Scott?
Buitengewoon goed heerlijk eten. Vriendelijke en adequate bediening.
Heerlijke Roti kipfilet!
Super lekkere roti
erg lekker
Heerlijk eten!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid