facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Roti on request

Info

Bestel hier de lekkerste Roti van Nederland!
Afhalen in Bussum



"Wij zijn Caribbean Senses, een origineel Surinaams restaurant met verscheidende Carribissche invloeden. Wij serveren u ‘eten wat de pot schaft’ verdeeld over verschillende gangen. Dit wil zeggen dat u een proeverij uitgeserveerd krijgt vol exotische lekkernijen zonder enige keuzestress. Uiteraard zullen we hierbij rekening houden met vegetarische of veganistische wensen, alsmede allergiën. De kok presenteert de gerechten en vertelt u vanalles over de creaties.Heeft u minder tijd? Dan kunt u ook een uitgebreide versie van 1 gerecht van de proeverij kiezen. Afhaal is ook mogelijk. Tot snel lieve mensen!"
Adres: Bussum
Telefoonnummer: +31647030374
Stad: Bussum


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Medium Tristan Medium Tristan 65 km www.mediumtristan.nl Medium Tristan en zijn paragnosten staan hier voor je klaar!
De ongezouten waarheid De ongezouten waarheid 66 km Wie van z'n nieren houdt, eet minder zout!
Recensies
We hebben hier al 3x eerder gegeten, en het eten was zoals altijd overheerlijk! Eten wat de pot schaft, allemaal verschillende surinaamse gerechten. Wordt rekening gehouden met dieet wensen. Erg vriendelijke eigenaresse, en een gezellige informele sfeer. Écht een aanrader voor iedereen.
Geweldige plek, het meest authentieke, lokale eten wat je kan vinden allemaal op de dag zelf gemaakt alsof je uit eten gaat bij mama. We hebben hier gegeten vlak voor onze bruiloft en we komen zeker veel vaker terug. Echt een aanrader, al helemaal als je vaak keuzestress hebt. Natuurlijk is er ook keuze voor mensen met allergieën of voor vegetariërs.
Spontaan gestopt voor afhaal en wat een aangename verrassing; erg smaakvol! Geen kaart, maar eten wat er die dag aan opties vers is/wordt klaar gemaakt! Dat wordt met overgave en aandacht gedaan. Ik heb de beste roti kip ooit gegeten en mijn man had rijst met geroosterd varkensvlees en groentes; héérlijk!
Hebben hier gegeten op 19 januari en waren onder de indruk!!! Verrukkelijk eten in een hele cozy setting met soepele bediening. De eigenaresse is betrokken, oprecht en zeer vriendelijk. Wij zijn best kritisch en eten vaak buiten de deur in de wereld. Dit is een echte Aanrader en een gaan hier zeker terug komen. Tot snel
Top avond gehad! Geen kaart, in eerste instantie denk je huh, wat is dat, maar later beleef je juist het voordeel er van. De kok / eigenaresse zorgt bij elk gerecht voor een feest op je bord en er komen heel wat borden voorbij. Per dag kijkt ze wat er voorhanden is en daar maakt ze de meest mooie Surinaamse gerchten mee. Dat alles in een gezellige ambiance voor een eerljke prijs. Herhaling onvermijdelijk.
Wij hebben zo heerlijk gegeten. Een verrassings , zeer verzorgd , menu bestaande uit 7 gerechtjes. Ook voor grote eters ruim voldoende. De bediening verdiende een 10. De eigenaresse en kok was een gezellige vrouw die werkelijk geïnteresseerd is in haar gasten. Wij komen zeker terug. Een echte aanrader. Vegetarische menuopties: Werd naar gevraagd of wij dieet wensen hadden of vegetariër zijn. Dat zijn wij niet . Maar overal kon rekening mee gehouden worden.
Wij hebben met ons gezin een hele gezellige avond met heerlijk eten de proeverij gehad! Wat kookt en vertelt Olivia met passie! Wij komen zeker nog een keer terug!
Wat een heerlijke tent. Altijd vriendelijk, heerlijk eten, altijd weer een verrassing wat je krijgt. Goede prijs voor de kwaliteit. Echt een aanrader. Reserveren is handig.Eten: 5/5
Ontzettend lekker gegeten. Jarige dochter werd zelfs in het Surinaams toegezongen. Heel erg genoten van de proeverij van kleine gerechten. Aanrader!
Heerlijk, verrassend en ongedwongen gedineerd in deze parel van Bussum. Een proeverij om je vingers bij af te likken, steeds als je denkt 'ik lust wel weer wat' wordt weer iets smaakvols geserveerd. Een plek om te koesteren!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid