facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rothy

Info

Scherp geprijsde verhuur van machines, aanhangers en gereedschap. Grondwerk en andere werkzaamheden voor zowel zakelijke als particuliere klanten.

Geschiedenis

Scherp geprijsde verhuur van machines, aanhangers en gereedschap. Grondwerk en andere werkzaamheden voor zowel zakelijke als particuliere klanten.

Adres: Reeweg 84, 6374BZ Landgraaf
Telefoonnummer: 0455118255
Stad: Landgraaf
Route: Reeweg 84
Postcode: 6374BZ


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30
Zaterdag: 09:00 - 18:00

Recensies
Top bedrijf. Denken mee met de klant. Zeer behulpzaam. Absolute aanrader.
Top verhuur bedrijf voor al uw bouwmaterialen voor een fair prijs. Bedrijf beschikt zelfs over een breng en haal service voor materialen.
Goed bedrijf. Veel aanbod. Goede prijzen, Vriendelijk personeel. Liever huur ik hier iets dan bij zo een gigant als Boels. Gaat het ten minste nog naar de lokale economie ipv een rijke stinkerd die waarschijnlijk niet eens in Nederland woont. En alleen maar kaviaar vreet
Goede ervaring met het huren van een gloednieuwe trilplaat tegen een hele faire prijs.
Verhuur aan particulieren van gereedschappen en machines en aanhangers . Tevens ook grondstoffen verkrijgbaar of betonpuin te brengen . Alles tegen nette prijzen .
Vriendelijk personeel, goed materiaal. Zeker een aanrader.
Zeer schappelijke prijs voor de huur van een aanhangwagen. Vriendelijk en behulpzaam personeel.
Aanhanger gehuurd daar voor goeie prijs , kreeg net en spanband mee van hun en die man heeft hem nog achter auto gehangen en aangesloten voor me.. super
Altijd hoge kwaliteit en goede prijs. Echt goed bedrijf.
Ondanks dat ik op het laatste moment een auto ambulance nodig had werd ik vriendelijk en snel geholpen met een van de beschikbare transporters!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid