facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rossio

Rossio

Info

In onze voornamelijk Zuid-Europese keuken wordt uitsluitend met eerlijke, verse ingrediënten gewerkt. De groenten en vis komen iedere dag vers binnen en wij werken uitsluitend met scharrelvlees.

Adres: Oude Delft 78 , Delft 2611 CD, NL
Telefoonnummer: 015 212 0950
ln.oissor@ofni
Stad: Delft
Route: Oude Delft 78
Postcode: 2611 CD



op zoek naar gerelateerd: rossio lissabon, rossio lisboa, rossio plein lissabon, station rossio, rossio lisbon, lissabon rossio station, rossio delft, rossio lissabon restaurants
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Lunchcafé Van 9 tot Zeven Lunchcafé Van 9 tot Zeven 180 meter Gezellig restaurant om te lunchen! Je kan binnen en op het terras zitten. De bedienin...
Recensies
Bediening is leuk! Eten vond ik tegenvallen. De steak was net iets te droog en de combinatie met olijven is niet helemaal naar mijn smaak. Mijn tafelgenoot vond de parelhoen lekker. De salade was erg saai. Patat is goed.
Nog steeds heel goed. Goede service, goed gemaakt eten met interessante keuzes gerechten. Niet alles even duurzaam. Nieuwe personeel moet nog wennen, maar wel heel klant gericht. Wijn redelijk. Leuke plek, bank is wel heel hard om op te zitten.
Betrouwbare kwaliteit. Altijd lekker. Was heel prettig om voor de eerste keer weer uit eten te mogen na anderhalf jaar.
Klein restaurant, mediterrane keuken. Vriendelijke bediening,. Speciale eetwensen altijd mogelijk.
Mijn vrouw en ik hebben hier erg lekker gegeten. Van binnen is het zeer gezellig en sfeervol en het personeel is ook heel vriendelijk en behulpzaam. Dit restaurant is een van de betere restaurants die je in Delft kan vinden.
Leuke zaal op de 1e etage, aldaar genoten van een lekker 3 gangen menu. Prima verzorgd en een uitstekende witte Portugese wijn. Gaan daar zeker nog een keer heen.
Nu we niet gezellig bij jullie mogen komen eten vanwege Corona heb ik gister de heerlijke zoete aardappel frittata besteld. Alles zag er supergoed uit, perfect verpakt, op tijd bezorgd en ik heb zoooo lekker gegeten! Wanneer het weer kan kom ik graag weer bij jullie tafelen maar tot die tijd is dit een super oplossing!
Het Zuid-Europese weekmenu was echt overheerlijk. Verder zeer vriendelijke en attente bediening.
Heb daar afgelopen vrijdag naast die lekkere friet de gegratineerde witlof gegeten, echt goddelijk, die witlof moeten ze erin houden, die is te lekker om eraf te halen, ik heb er heel erg van genoten
Het was echt een heerlijk etentje! Super genoten. Goeie prijs kwaliteit verhouding. Borden super mooi opgemaakt. Erg gezellig gehad. Bediening super aardig, vriendelijk en vooral heel geduldig! Dat is echt heel prettig. De borden kregen we heel snel op tafel. Echt een aanrader. Leuk!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid