facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Roskam Grafmonumenten

Roskam Grafmonumenten

Info

Samen een grafmonument ontwerpen of uitzoeken. Wij komen graag bij u thuis, in heel Nederland. Maak vrijblijvend een afspraak. 0592201002

Geschiedenis

Na het overlijden van uw dierbare blijft u achter met een lege plek. U leeft verder met het gemis en zult regelmatig aan hem of haar denken. Herinneringen aan die speciale momenten die u had met hem, haar fijne karakter, zijn altijd vrolijke glimlach of bijvoorbeeld aan haar moeiten waarvan u alleen het bestaan wist.

Afscheid nemen is vaak zwaar. Het is niet gemakkelijk om het verlies zomaar een plek te geven. Samen met Roskam Grafmonumenten kunt u op een persoonlijke manier uw dierbare blijven herdenken met een gedenkteken die wij samen met u ontwerpen. Omdat wij werken met veel soorten materialen, kunnen wij op die manier voor iedereen een heel uniek monument maken. Bijvoorbeeld een grafmonument, een urn of een klein gedenkteken.

Adres: Hoogbree 80, 9403 JR Assen
Telefoonnummer: 0592201002
Stad: Assen
Route: Hoogbree 80
Postcode: 9403 JR


Recensies
Hier word u op een zeer fijne, vriendelijke en eerlijke manier gesteund tijdens een moeilijke periode die het verlies van een dierbare met zich mee kan brengen.
Zeer persoonlijke aandacht bij de keuze van een graf monument. Directe levering zonder tussenkomst uitvaartondernemers
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid