facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rosenboom Repair

Rosenboom Repair

Info

Wij repareren uw smartphone & tablet . In de meeste gevallen binnen 1 uur . Klaar terwijl u wacht. Ook bieden wij een ruim assortiment aan accessoires.



"Heeft u een defect of schade aan uw telefoon of tablet dan helpen wij u graag om dit te verhelpen. Met de grootste zorg en met originele of de beste kwaliteit aan onderdelen herstellen wij dit voor u op dezelfde dag. Wij geven op al onze reparatie's een jaar garantie. U kunt ons altijd vragen om een offerte. Wilt u professioneel en vakkundig uw apparaat laten repareren dan bent u natuurlijk van harte welkom. Naast reparatie's hebben wij ook een groot assortiment aan betaalbare en originele accessoires. Rosenboom Repair staat voor kwaliteit en service met originele onderdelen. Een begrip in Steenwijk als telefoon reparatie bedrijf. Al vanaf 2003 een begrip in Steenwijk voor zijn service en kwaliteit."
Adres: Oosterstraat 21, 8331HA Steenwijk
Telefoonnummer: 0521-344182
Stad: Steenwijk
Route: Oosterstraat 21
Postcode: 8331HA



op zoek naar gerelateerd: KPN Steenwijk, Optie 1 Steenwijk, Phone House Steenwijk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Optie 1 Steenwijk Optie 1 Steenwijk 75 meter Wilde gegevens laten overzetten naar nieuwe telefoon. Het meisje zei dat mijn toestel...
Recensies
Of je nou voor een telefoon, oordopjes of een hoesje of hulp komt: ALTIJD vriendelijk en uitstekende kwaliteit.
Top Service, reparatie scherm was niet helemaal goed gegaan. Ik mocht terug komen en het wordt perfect hersteld.
Prima service en prima prijs. Mijn lens glaasje van mijn iPhone was gebroken. Binnen 15 minuten zat er een andere op voor een hele goede prijs. Aanrader!
Dit is nou echt service. Echt goede reparaties. Vakwerk.
Wat een geweldige service. De iPhone van mijn dochter weer perfect in orde. Heel erg aan te bevelen. Snelle en goedkope service. Kom zeker terug.
Uitstekende zaak! Niets dan lof.
Vakman! Zeer snel en kundig mijn toestel wat lastigere dan gemiddeld gerepareerd met originele onderdelen. Je wordt constant op de hoogte gehouden over de status en je hoeft je geen moment zorgen te maken. Absolute aanrader!
Erg goede persoonlijke service. Advies op maat. Goed assortiment met vriendelijke prijzen.
Heel erg behulpzaam echt een aanrader!
Toestel aan voor en achterzijde kapot, en binnen 60 minuten weer hersteld! Top. Telefoon weer 100% als nieuw
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid