facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rosenboom Reklame - Schadeherstel Aalsmeer

Rosenboom Reklame - Schadeherstel Aalsmeer

Info

Rosenboom Aalsmeer, een uniek concept.

Rosenboom Reklame zichtbaar mooier.

Rosenboom Autoschade zichtbaar beter.

Geschiedenis

Rosenboom Reklame is uw reclame en schadeherstel bedrijf in de regio. Ons unieke concept zichtbaar mooier, onzichtbaar beter geeft een meerwaarde voor uw bedrijf.

ZICHTBAAR MOOIER!
De beste, goedkoopste en dus de aantrekkelijkste reclame is de reclame die anderen voor je maken. Rosenboom Reklame weet dat al sinds 1956.
Een door ons bedrijf goed uitgevoerde reclame voor uw product is namelijk ook onze reclame. De impact daarvan is voor beide groot, want onze reclame bevindt zich voornamelijk op en langs de weg, in de lucht, op het water en zelfs in uw winkel of bedrijfspand.

ONZICHTBAAR BETER!
De uitbundige veelkleurigheid van Rosenboom Reklame staat in schril contrast met het onopvallende maar niet minder belangrijke werk van Rosenboom Autoschade. Hier wordt alles in het werk gesteld om uw voertuig te herstellen bij schade naar de oorspronkelijke vorm (en waarde). Onze schadeafdeling beperkt zich niet alleen tot personenwagen, maar is ook gespecialiseerd in het herstellen en/of overspuiten van vrachtwagen.



"Schadeherstel van:- personen- t/m vrachtwagens,- airport equipment,- bussen,- touringcars.Reclame-afdeling voor:- binnen- en buitenreclame,- voertuigreclame,- carwrapping en bootwrapping- printen van posters / banners / stickers,- beurs promotie materialen.Rosenboom Reclame - Schadeherstel gevestigd in Aalsmeer. Een bijzonder bedrijf met vele mogelijkheden door de gecombineerde werkzaamheden.Lid van de Sibon voor de reclame branche en ook van de Focwa voor de autoschadeherstel branche met meer dan 60 jaar bewezen ervaring.Kom langs of maak een afspraakRosenboom Reclame - SchadeherstelTurfstekerstraat 30, 1431 GE AalsmeerTelefoon: 0297 325 637Email: [email protected]:ma - do 08:00 - 17:00vr 08:00 - 16:00"
Adres: Turfstekerstraat 30, 1431 GE Aalsmeer
Telefoonnummer: +31 (0)297-325637
Stad: Aalsmeer
Route: Turfstekerstraat 30
Postcode: 1431 GE


Openingstijden

Maandag: 08:15 - 17:00
Dinsdag: 08:15 - 17:00
Woensdag: 08:15 - 17:00
Donderdag: 08:15 - 17:00
Vrijdag: 08:15 - 16:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Aalsmeerse Bloemenzegelwinkeliers Aalsmeerse Bloemenzegelwinkeliers 937 meter Bij Aalsmeerse Bloemenzegelwinkeliers ontvangt u gratis bloemenzegels. Een volle kaar...
Luxury Day Aalsmeer Centrum Luxury Day Aalsmeer Centrum 2 km Champagne, een nieuwe outfit & styling, lunch & diner én een helikoptervlucht…klinkt ...
MediaDonkeys MediaDonkeys 3 km Promo Videos | Showreels | Custom written royalty free music | Portfolio Photography
Coupie Coupie 3 km Goeie kapper, de personeel was zeer vriendelijk
Recensies
Vakkundig herstel van mijn lak-schade. Zeer schappelijk geprijsd en gerepareerd volgens afspraak.
Leveren goed werk af. Super tevreden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid