facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Roselinda Kraamzorg

Roselinda Kraamzorg

Info

Kraamverzorgende is het mooiste beroep dat er bestaat en ik ben dankbaar dat ik zo’n bijzondere tijd in de gezinnen mag meebeleven.



"Roselinda Kraamzorg, voor professionele kraamzorg in de regio Zuidwest-Nederland!Wil je meer informatie? Bekijk dan mijn website. Neem gerust contact met mij op als je nog vragen hebt."
Adres:
Telefoonnummer: 0636239914
Stad: Oudenhoorn



op zoek naar gerelateerd: Philae Kraamzorg, Kraamzorg Papendrecht, Kraamzorg Goes
Recensies
Rosalinda heeft ons een onvergetelijke kraamweek bezorg. Hierom zouden wij echt iedereen Rosalinda aanbevelen als kraamhulp! Je merkt snel dat zij al jaren in het vak zit, zij is erg kundig en weet zo veel! Geen vraag is te gek. Rosalinda heeft voor alles wel een goede tip en/of advies maar laat je ook zelf na denken wat jij denkt wat voor je pasgeboren baby'tje het beste is. Hierdoor heeft Roselinda ons echt het zelfvertrouwen gegeven als kers verse Papa en Mama. Ook zorgde Rosalinda dat ons huis elke dag heerlijk schoon was. Het fijne contact begint al vroeg in de zwangerschap bij de intake en vanaf daarna is zij betrokken tijdens de zwangerschap door af en toe een berichtje te sturen hoe het gaat. Hierdoor hadden wij voor de kraamweek al een band met elkaar opgebouwd. Daardoor voelde het tijdens de kraamweek al heel snel heel vertrouwd dat zij bij ons in huis was.
Wat was het gezellig en fijn dat Roselinda bij ons kon komen 'kramen' nadat wij twee keer ouders waren geworden! Roselinda is een hele lieve, zorgzame vrouw met heel veel oog voor de mens achter de ouder. Niet alleen fysiek maar ook mentaal probeert zij waar mogelijk haar steentje bij te dragen en dit hebben wij als HEEL prettig ervaren. Wij hadden ons geen betere kraamweken kunnen wensen, onder andere dankzij de kraamzorg van Roselinda. Bedankt nogmaals!
De allerliefste en stabiele kraamzorg die je je kunt wensen. Kalm en zeer kundig. Heeft een breed netwerk voor collegiale consultatie, zodat adviezen vaak in overleg met meerdere mensen tot stand komen bijv. Lactatiekundige. Laat je als ouders vrij in hoe je zaken wilt aanpakken en geeft tips en adviezen hoe die weg het best te bewandelen. Absoluut een topper!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid