facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rosalie Voortman Photography

Rosalie Voortman Photography

Geschiedenis

“The best thing about a picture is that it never changes, even when the people in it do.” -Andy Warhol.



"DE PASSIE VOOR MIJN WERK KOMT VOORT UIT DE LIEFDE VOOR HET MAKEN VAN CREATIEF BEELD, KUNST OM VOOR ALTIJD BEWAREN EN TE KOESTEREN."
Adres: walterpompelaantje 10, 5397ez Lith (plaats)
Telefoonnummer: 0031642080011
Stad: Lith
Route: walterpompelaantje 10
Postcode: 5397ez


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Fotoshoot op Kinderfeestjes Fotoshoot op Kinderfeestjes 935 meter Ben je jarig en wil je dit origineel vieren? Door je model voor 1 dag te voelen hebb...
Recensies
Afgelopen week hebben we een zwangerschapsshoot gehad met Rosalie, ze is super fijn in omgang en heeft ons helemaal op ons gemak gesteld. Ze heeft goede creatieve ideeën en tips en voelde feilloos aan wat we mooi vinden uiteraard hebben we haar ook gekozen obv haar portfolio. We zijn dan ook super blij met het resultaat, dankjewel voor het vastleggen van deze mooie herinnering en tot een volgende shoot!
Vorige week hebben we met ons gezin foto's laten maken door Rosalie. Ze bracht ons allemaal meteen op ons gemak, het voelde al snel alsof je haar al jaren kent. De shoot was daardoor ook erg leuk om te doen en het resultaat is dan ook prachtig, ik blijf maar kijken naar alle foto's. Zo waardevol! Ik kan niet wachten om de volgende lifestyle shoot met mijn vriend en de boys te doen of om in trouwjurk voor Rosalie en haar camera te staan ;-
Zwangerschap shoot bij Rosalie: professionele, getalenteerde en relaxte fotografe. Rosalie is erg creatief, spontaan en stelt je direct op je gemak. De fotos binnen 1 dag al klaar en zo ontzettend mooi vastgelegd. Natuurlijke en tijdloze foto’s waar je trots op mag zijn. Na de bevalling gaan we terug voor de newborn shoot! We kunnen Rosalie van harte aanbevelen. Je krijgt er zeker geen spijt van.
Rosalie heeft al een aantal keer foto’s van ons gemaakt. Eerst van mijn zwangerschap, vlak na de geboorte van onze dochter en onlangs van ons gezin. We zijn elke keer weer super blij met de foto’s! Ze legt je precies vast zoals je bent en laat je snel op je gemak voelen. Daarnaast is het gewoon een super leuke fotografe met humor. Een echte aanrader!
Rosalie heeft gefotografeerd op onze bruiloft in december 2019. Wij zijn nog steeds heel erg blij dat we voor Rosalie hebben gekozen. We hebben eerst kennisgemaakt en daarna in de aanloop nog een aantal keer contact gehad om alles nog eens door te nemen. Rosalie heeft prachtige foto's gemaakt van de voorbereiding, de binnenkomst van de gasten, de ceremonie en het feest. Ze heeft de bruiloft op een zeer sfeervolle en artistieke manier vastgelegd. Rosalie heeft meer geleverd dan we gevraagd hebben. We kijken nog regelmatig met trots terug naar de foto's.
Super leuke shoot waarin Rosalie mij meteen op mijn gemak wist te stellen. Een boudoir shoot, heel spannend vooraf maar het was zo leuk om te doen, echt plezier aan beleefd. En met als resultaat prachtige foto’s. Kwetsbaar, intiem en stijlvol. Echt heel mooi om van jezelf vast te leggen. Rosalie Voorman is een echte vakvrouw. Ze weet een moment, een verhaal in een beeld te vangen. Een herinnering tastbaar te maken. Ik kan haar iedereen aanraden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid