facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rosa Fadia Rosilicious Bakery

Info

Offer you all kind of personalised and delicious Cakes, Cupcakes, Cakepops and breads. Home made with love and care �
Please contact me via pm for more information.



"Van unieke en persoonlijke taarten op maat tot aan complete sweet tables"
Adres: Klapwijkseweg, Pijnacker-Nootdorp
Telefoonnummer: 0625189458
Stad: Pijnacker-Nootdorp
Route: Klapwijkseweg


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag: 09:00 - 17:00

Recensies
Wat een geweldige mooie en lekkere taarten worden hier met met passie, liefde en vakmanschap gemaakt. Ook het contact vooraf was zeer prettig en werden alle wensen aangehoord en uiteindelijk tot perfectie uitgewerkt. Eigenlijk zou je wensen dat er elke week wel iemand jarig is . Mocht het ooit nog tot een huwelijk komen dan bestellen we zeker hier de bruidstaart
Gun je je kind een mooie taart die ook nog eens heel erg smaakvol is? Waarvan je denkt, zonde om aan te snijden. Maar als je dat dan wel gedaan hebt en proeft, dat je blij bent dat je het wel gedaan hebt Je ziet niet alleen de liefde en passie voor het maken van een unieke verjaardagstaart, je proeft het ook. Ook het meedenken met je wensen is meer dan top.
Wat een aanrader is dit taartenbedrijf.Ze maakt echt de mooiste creaties.Deze had ze gemaakt goor mijn dochter,die er superblij mee was.En hij was ook nog eens zalig!
Vorig jaar een sinterklaas traktatie besteld. Deze was niet alleen een lust voor het oog, maar ook zo op gesnoept. Een dikke aanrader dus
Super mooie en lekkere taarten!! Het maakt niet hoe welk thema de kinderen verzinnen; the cake story levert precies wat ze willen in de smaak naar keuze. Kwaliteit, met liefde gemaakt, veel oog voor detail en super creatief; altijd weer een feestje
Hier maken ze de beste en mooiste taarten die ik gezien heb. Ze kan nagenoeg alles wat je bedenkt Van echte lego poppetjes op je taart tot eetbare ornamenten. Weet je het even niet dan denkt ze graag met je mee. NIets is te gek. Ook haar cupcakes zijn verrukkelijk. Hier word je koop beloond met een geweldige taart en de lekkerste smaak.
De taarten en cupcakes van Patricia zijn een lust voor het oog, maar ook voor de mond en maag. Prachtig en heerlijk!! Ontzettend leuk kinderfeestje van mijn dochter met haar vriendinnetjes gedaan, alle benodigdheden neemt ze mee. De meiden konden alles gebruiken en versieren hoe ze hun eigen prinsessentaart wilden.
Geweldige taarten voor zowel mijn zoon als dochters verjaardag. Wil je iets unieks dan bestel je hier een taart. En niet onbelangrijk, erg lekker.
De taarten van Patricia zijn op zichzelf al een feestje. Stuk voor stuk heerlijk, prachtig, zeer creatief en met liefde gemaakt. Zeker een aanrader!
Prachtige taarten die ook nog eens geweldig smaken. Hele goede service en de taart wordt geheel naar wens gemaakt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid