facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Roplu - Auto's

Adres: Vogelzankweg 167, 6374 AC Landgraaf
Telefoonnummer: 0620367560
Stad: Landgraaf
Route: Vogelzankweg 167
Postcode: 6374 AC


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Jagers auto & aanhangwagenhandel Landgraaf Jagers auto & aanhangwagenhandel Landgraaf 316 meter Vriendelijke mensen en top aanhangers. Zeer zeker een aanrader.
CarWash Landgraaf CarWash Landgraaf 417 meter CarWash Landgraaf
Vakgarage tom Vakgarage tom 3 km Niet de goedkoopste. Maar er wordt wel vakwerk afgeleverd. Die merkdealers kunnen hie...
Recensies
Roger heeft me nu voor de 2de keer aan een auto geholpen. Aardige en eerlijke verkoper.
Koop hier nooit een auto... je word bezeikt waar je bij staat... 3 weken geleden opel agila gekocht... ik rook met tanken bezine lucht... laten nakijken vulpijp lekt ... veren kapot stabilisatie stang kapot mijn monteur zegt dat heeft die helemaal niet. ...hij gaf me 200 euro voor het maken. Maar wiellager kapot schokbrekers voren kapot monteur zegt hen nog nooit schokbrekers gezien die zo vast zaten en ik maak al 30 jaar auto's.... kosten 625 euro. .. moet ik hard voor werken ik heb een bericht gestuurd maar heeft mij overal geblokkeerd fijne verkoper.
Goed en betrouwbaar bedrijf zeker een aanrader
Goede service en mooie auto’s voor mooie prijzen
Auto gekocht oktober 2021 met nog 3 maanden APK. Betaald € 1500. Vandaag 03-01-2022 auto APK laten keuren en even laten nakijken door de garage. Resultaat: koppakking defect, waterlekkage waardoor er schimmelvorming optreed in de auto, achteruitversnelling heeft een mankement, remcilinder defect. APK afkeur op remmen en banden. Conclusie; auto kan naar de sloop de reparatiekosten overtreffen de dagwaarde van de auto. Advies; koop hier geen auto dit grenst aan oplichterij.
Pas op! Hier nooit een auto kopen! Een vriend van me had hier een Opel Astra 1.4 gekocht. Deze auto gebruikte meer olie dan benzine. Na een inspectie bleek de motor zwaar vervuild en versleten te zijn. Er was nog veel meer mis; denk aan een rammelende distributieketting, koelslangen die vacuüm trokken, defecte airco, raammechaniek dat niet goed werkte. Natuurlijk heb je te maken met een gebruikte auto die je zonder garantie aanschaft, dus veel gebreken waren al tijdens de koop opgevallen en zouden in de loop der tijd worden hersteld. Echter, het extreme olieverbruik was een verborgen gebrek, eigenlijk niet fatsoenlijk te repareren de kosten van een revisie of reparatie zijn vele malen hoger dan de dagwaarde. Een paar dagen na aankoop werd geprobeerd de auto weer terug te brengen. De eigenaar van deze tent wilde de auto niet meer terugnemen. Hij ging liever een rechtszaak aan dan dat hij geld terug gaf. Daarom is die vriend akkoord gegaan met de inruil op een ouder type Astra met meer kilometers en een lagere verkoopprijs. Hij kreeg het verschil in de aankoopsom niet terug, ondanks dat hij al kosten had gemaakt aan de Astra die hij terug bracht. Uiteindelijk kreeg hij de keuze: deze ruil, of procederen. Omwille van de tijd koos hij voor het ruilen. Dat was nog niet het ergst, want op het moment dat hij de auto in ging leveren en had geparkeerd, bood de handelaar deze Astra al aan mensen op het terrein aan. Hij zei: "Ik heb deze Astra binnengekregen. Hij gebruikt een "heel klein beetje" olie, maar het is een goede auto". En dat zei hij terwijl hij op dat moment terug werd gebracht vanwege de slechte technische staat en die vriend van me er nog bij stond! Hij zei er maar niets van, want hij moest nog wel die andere auto mee naar huis nemen. Bovenstaande verhaal zegt wat mij betreft alles over de manier van werken van deze handelaar. Ik zag trouwens dat de Astra recentelijk is verkocht. Mocht de nieuwe eigenaar dit lezen je zal de defecten vast en zeker herkennen maar ook andere mensen die hier worden opgelicht: Wanneer een auto met verborgen gebreken wordt verkocht, kun je de verkoper verplichten de defecten te herstellen, of anders de koop ongedaan te maken! Laat je dus niet afschepen door de praatjes van deze handelaar; het kan lang duren, maar als er sprake is van een verborgen gebrek dus niet een airco die niet werkt of versleten koppeling; deze had je tijdens de proefrit kunnen controleren, of een klein beetje speling op een draagarm; dit is normale slijtage moet de handelaar de auto repareren, of anders terugnemen en het volledige aankoopbedrag terugbetalen. Raadpleeg je rechtsbijstandverzekering of kijk op de site van de ANWB; hier staan tips hoe je hier mee om kunt gaan.
Fijn bedrijf, eerlijke verkoper, veel auto voor weinig. Zal zeker terug komen om er weer een auto te kopen
Prima garagebedrijf van een kleine zelfstandige. Werkt aan alle merken ook motoren! Specialisatie Mercedes.
Hele goede service en heel vriendelijk, komt afspraken meteen na.
Niks gekocht maar eerlijk en correcte behandeling
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid