facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ropcke Zweers Ziekenhuis Hardenberg

Adres: Jan Weitkamplaan 4a, 7772 SE Stad-Hardenberg, Overijssel, Netherlands
Telefoonnummer: 0523 27 60 00
Stad: Stad-Hardenberg
Route: Jan Weitkamplaan 4a
Postcode: 7772 SE



op zoek naar gerelateerd: Ziekenhuis Hardenberg Hardenberg, Ziekenhuis Hardenberg afspraak maken, Ziekenhuis Hardenberg Röpcke-Zweers, Ziekenhuis Hardenberg Specialisten, Plattegrond ziekenhuis Hardenberg, Mijn Saxenburgh bloedprikken, Saxenburgh corona, Ziekenhuis Hardenberg bloedprikken
Recensies
Mooi, licht, functioneel gebouw. Goede bewegwijzering. Vriendelijke ontvangst door gastvrouw/heer. Vriendelijke medewerkers .
Mooi nieuwe ziekenhuis en word hier echt netjes behandeld
Ik kon in geen ander ziekenhuis sneller terecht dan ropcke zweers. Ik moet zeggen vindt het een goed ziekenhuis, beter dan die Isala. Ook de bereikbaar met het openbaar vervoer is heel goed, v.a het station is het makkelijk lopend te doen.
Het is een ziekenhuis, dus veel kan ik er niet over kwijt. Huisartsenpost was wel een positieve ervaring.
Snel en zorgvuldig geholpen. Overal vriendelijke mensen getroffen. Bij lange wachttijd kwam er een gastdame om koffie en thee te brengen. Supers.
Als dochter zeer fijne, steunende en menselijk contact met artsen en verpleegkundigen. Net even iets meer dan heldere communicatie. Als CIM- professional ook trouwens. Blij dat we in hardenberg een ziekenhuis hebben. We zijn enorm benieuwd naar het nieuwe gezondheidscentrum!
Zitten midden in de verbouwing daardoor rommelig. Parkeren lastiger. Afdeling orthopedie goed.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid