facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ropatrans Paardentaxi, Trailerverhuur en Trailerverkoop

Ropatrans Paardentaxi, Trailerverhuur en Trailerverkoop

Info

Ropatrans Paardentaxi, Trailerverhuur en Trailerverkoop

Geschiedenis


Heeft u geen eigen vervoer of trailer maak dan gebruik van Vervoer op Maat.

Deze service bieden wij voor mensen die geen vervoer of geen geschikte auto hebben om met een trailer te rijden. Vervoer op Maat kunt u gebruiken voor bijv, vervoer naar wedstrijden, (spoed vervoer) dierenarts, vakantie, dagje/weekend naar het strand, verhuizing, of als u een paard heeft gekocht en die graag snel wil thuis hebben.

Met Vervoer op Maat wordt uw paard/pony veilig en vertrouwd door ons vervoerd naar iedere willekeurige bestemming in de EU. U kunt uiteraard zelf tot 3 personen meerijden maar ook kunt u het vervoer aan ons overlaten en wij regelen het transport van uw paard of pony.



Nu met camera in de trailer bij vervoer compleet.



Rijdt u liever zelf dan kunt u ook bij ons een trailer huren.

Wij hebben 1xBlomert 2 paards trailer, 1x Blomert 1½ paards

Adres: Angel 24, 4751 GM Oud-Gastel, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 0622401160
Stad: Oud-Gastel
Route: Angel 24
Postcode: 4751 GM


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
K. Overdevest Transport K. Overdevest Transport 3 km Klantvriendelijk bedrijf, kundig personeel met veel ruime expertise!
Recensies
Wat voor ons een spannende dag zou worden, is dankzij de hulp en begeleiding vanuit Ropatrans een hele fijne dag geworden! Wat een rust en prettige samenwerking, zowel voor ons als voor de paarden. Niet te beroerd een om een handje te helpen sjouwen, bedankt voor de ruimte en de goede zorgen!!
Ropatrans heeft voor ons 10 pony's vervoerd. Nette vrachtwagen en trailer. Zeer aardige eigenaresse met veel geduld. Aanrader!
Ik heb met ropatrans mijn 2 en een half jarige paard vervoerd. Dit was echt een super ervaring. Diny is echt een topvrouw die heel voorzichtig en lief met je paard omgaat. Echt een aanrader!
Afgelopen weekend onze paarden verhuisd naar onze nieuwe locatie. In alle rust en zonder haast de paarden geladen en de route gereden. Echt een aanrader ook voor paarden en mensen met weinig trailer ervaring.
Prima wagen super verzorging, echt een aanrader als je je paard veilig vervoeren wil ,top groetjes ,Jan ,Annick ,Evelyne en ,Damian .
Goede service, fijne vrachtwagen. Paarden staan er erg rustig in.
Super nette trailer en vrachtwagen, denken mee, reageren snel op je vragen, en aardige mensen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid