facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Root events

Root events

Info

Heeft u iets te vieren maar ziet u op tegen wat u allemaal moet regelen en organiseren voor een goed feest? RoOt events verzorgt de totale organisatie!

Geschiedenis

Gevestigd in Goirle zijn we het ideale startpunt voor de complete organisatie van uw bedrijfsfeest, teambuilding, promotieactiviteiten en overige evenementen in de regio Tilburg.

RoOt events is een betrouwbaar evenementenbureau in regio Tilburg waar je op kunt bouwen. “Root Events brengt uw evenement tot bloei”

Adres: v. Limburg Stirumstraat 16, 5051 KB Goirle
Telefoonnummer: 0642228616
Stad: Goirle
Route: v. Limburg Stirumstraat 16
Postcode: 5051 KB


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 20:00
Dinsdag: 09:00 - 20:00
Woensdag: 09:00 - 20:00
Donderdag: 09:00 - 20:00
Vrijdag: 09:00 - 20:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Liplap Liplap 728 meter Leuk gezellig sfeervol zaaltje Goede vriendelijke snelle bediening. Tapasplankjes ble...
Kermis Goirle & Riel Kermis Goirle & Riel 997 meter Van 23 t/m 27 juni staat het centrum van Goirle weer in het teken van de jaarlijkse k...
Fruttersfist Fruttersfist 1 km ût Fruttersfist is hét grootste carnavalsfeest voor jeugd en jongeren onder de 18 jaa...
Peristiwa - project & event support Peristiwa - project & event support 2 km Het begeleiden en ondersteunen van "sport" evenementen daar komt meer bij kijken als ...
Essential Sounds Essential Sounds 2 km Essential Sounds ingehuurd als DJ voor onze bruiloft bij Van der Valk. Dennis was onz...
Rocks 'n Rivers Outdoor & Evenementen Rocks 'n Rivers Outdoor & Evenementen 6 km Leuke chopper tour gedaan op electrische scooters.
Recensies
Bedankt Root events voor het gigantisch gezellig feest wat we dankzij jullie hebben gehad. De planten tunnel omgebouwd tot de gezelligste feestlokatie. Lekker hapjes, goede dj voor de sfeer en genoeg te drinken. Alles tot in de puntjes goed geregeld en alleen maar positieve reacties van iedereen. Als je een geweldig feest wil vieren zonder zelf iets te hoeven regelen dan ben je bij Root events aan het juiste adres!
We wilden graag een keer een feest geven waarbij we zelf NIKS hoeven te doen. Roland met zijn team heeft hier in perfectie voor gezorgd. Wij, en onze gasten, kwamen niks te kort. Complimenten en bij deze is Root Events van harte aan te raden!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid