facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Roost Olie

Roost Olie

Info

Roost olie is een onafhankelijke leverancier van brandstoffen, smeermiddelen en technisch equipment. Wij leveren al ruim 80 jaar in zuid-oost Nederland.



"Roost Olie is een onafhankelijke leverancier van brandstoffen, smeermiddelen, technische equipment en zowel kunststof als stalen dieseltankinstallaties. Onze klanten zijn te vinden in de transportsector, aannemerij, garagebedrijven, industrie en de agrarische sector. Ook leveren wij aan particulieren.We exploiteren 2 tankpunten in de regio Weert/Nederweert. Op de Venloseweg 1 treft u ons bemande tankstation aan. Bij dit station kunt u alle Esso brandstoffen tanken en heeft u daarnaast de mogelijkheid om levensmiddelen, smeerolie en autoaccessoires te verkrijgen. Ook kunt u hier een overheerlijk broodje bestellen in onze bakery. Op de Havenweg 14 in Weert vindt u ons onbemande tankstation, hier kunt u met uw bank- of tankpas terecht."
Adres: Venloseweg 1, 6031ST Nederweert (gemeente)
Telefoonnummer: 0495 631 220
Stad: Nederweert
Route: Venloseweg 1
Postcode: 6031ST



op zoek naar gerelateerd: Roost tanklocaties, Dieseltank, Roost tankpas
Recensies
Lekkere gehaktbal voor weinig
Hele lekkere broodjes. Als ik er langs kom stop ik er altijd. Vers bereid goede prijs. Geen enkele andere kan ik meer waarderen dan deze. Als je 10 sterren kon geven verdienen ze dat dubbel en dwars.
Hier hebben ze buiten grote wasmachines, daar kun je tot 18 kg wasgoed in, voor €8. Ik heb een stoffen reisbench van de hond gewassen, deze paste niet in mijn wasmachine. Heerlijk fris en schoon kwam hij er weer uit. Een uitkomst, die grote wasmachine. Ze hebben trouwens ook een droger, maar daar heb ik geen gebruik van gemaakt
Vriendelijk, heb aanhanger laten wegen op hun weegbrug, vroeg voor de kosten. Niks gratis, dus snel lekker broodje en blikje fris gekocht. Top!!
Helmus Roost, hartstikke bedankt voor de poster van Max. Mijn zoon is er erg blij mee!! Groetjes Lot
Nette Esso pomp 24 uur per dag open. Alleen de brandstof aan de wat hoge kant.
Beste prijs hier voor de esso dan
Top voor alle,ook met fiets jonge Lekker koffie een vriendelijke personeel de preus
Open 24/7 kon kopen wat ik nodig had
Mooi bedrijf, goede service
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid