facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor RoosRos Architecten

RoosRos Architecten

Info

RoosRos Architecten is een fullservice architectenbureau met focus op kwaliteit. U kunt bij ons terecht voor alle aspecten van het vakgebied: van conceptontwikkeling en ontwerp tot en met technische uitwerking en bouwbegeleiding.

Geschiedenis

Ons portfolio onderscheidt zich met projecten van de meest uiteenlopende aard en omvang. Voor een kleinere particuliere opdracht zetten we ons met evenveel passie in als voor een groot bedrijfspand of een complex stedenbouwplan. We werken met zo'n 35 collega's vanuit twee vestigingen: in Oud-Beijerland en Goes. Van daaruit bedienen we opdrachtgevers in heel Nederland, maar ook daarbuiten.



"Een architectenbureau met passie voor het vak. Met meer dan zestig collega’s creëren we iedere dag nieuwe ontwerpen, duurzame oplossingen voor diverse vraagstukken, en bouwen we met elkaar aan onze ambitieuze visie."
Adres: Laurens Janszoon Costerstraat 2, 3261 LH Oud-Beijerland
Telefoonnummer: 0186-691580
Stad: Oud-Beijerland
Route: Laurens Janszoon Costerstraat 2
Postcode: 3261 LH



op zoek naar gerelateerd: Roosros linkedin, Petit Place RoosRos, Architect toekomst, Architect Rotterdam, Nieuwbouw Oud-Beijerland Stougjesdijk, Bijbaan architectenbureau, Stage architectenbureau, Stougjesdijk 221 Oud-Beijerland
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
DEPTHarch DEPTHarch 2 km Klantvriendelijk en professioneel .
Recensies
Mooi gebouw met een gave kantoor tuin. Daarnaast ook nog hele mooie projecten!
Goeie architectenbureau. Klantvriendelijk, behulpzaam en mooie architectuur!
Goede architect, mooi pand..
Ze zijn heel vriendelijk en best goed
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid