facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Roosma Schilders

Info

Roosma Schilders is de vakschilder van Friesland en daar buiten! Voor al uw schilderwerk, behangwerk, beglazing, spuitwerk, spackspuiten, plafond- en wandafwerking.

Geschiedenis

0517 390790

Adres: Zevenhuizen 12, 8801AW Franeker
Telefoonnummer: 0517 390790
Stad: Franeker
Route: Zevenhuizen 12
Postcode: 8801AW


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 12:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bijlsma Schilder Franeker Bijlsma Schilder Franeker 890 meter Bijlsma Schilder is een zzp'er in allround schilderwerk, en is sinds 2002 gevestigd i...
Schildersbedrijfmast Mast Schildersbedrijfmast Mast 2 km Top bedrijf vakkundig en niet duur
Recensies
Na eerste ontmoeting vind ik dit al een top bedrijf. Zij helpen ons uit de ellende nadat de vorige schilder ons liet zitten waardoor de woning niet op tijd opgeleverd kon worden, de vloer en de keuken kunnen dankzij inzet van dit bedrijf alsnog binnenkort gelegd/geplaatst worden.
Onvriendelijke medewerkers, parkeren zomaar op gehuurde parkeerplaatsen. Als je ze vraagt om de parkeerplaatsen vrij te houden, doen ze stoer: "Boeit me niet, hier stond niemand en ik heb geen zin om met die ramen zo ver te lopen". Openbare parkeerplaatsen hebben wij geen 10m verder op. De huurders van de parkeerplaatsen mogen ondertussen lekker geld betalen voor de parkeerplaatsen omdat hun eigen parkeerplaats bezet is. Klacht ingediend bij Nijestee opdrachtgever, afspraak gemaakt dat de parkeerplaatsen vrij worden gehouden. Geen 4 weken staan de heren Roosma Schilders weer op de parkeerplaatsen. Wij kunnen de auto weer niet kwijt. Asociaal en onverantwoord.
Goede service, maar je moet geen haast hebben. Corona zal daarbij een rol spelen.
Redelijk goed kwamen voor een raam reparatie.
Hebben erg veel ervaring en kennis.En kwaliteit staat hoog in het vaandel.
Goede service zoals het vroeger was !
Behulpzame mensen daar
Super goeie sevice!
Goede verf en een prima advies.
Netjes beantwoord
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid