facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Roos Sali Aan De Haven

Info

Grieks, Spaans, Italiaans Restaurant aan de Haven van Middelharnis.

Adres: Oostdijk 3 , Middelharnis 3241 CN, NL
Telefoonnummer: 0187 487 626
Stad: Middelharnis
Route: Oostdijk 3
Postcode: 3241 CN



op zoek naar gerelateerd: roos sali menukaart, roos sali middelharnis openingstijden, menu roos sali, grieks restaurant goeree overflakkee, roos sali middelharnis menu, menukaart roos sali middelharnis, tapas eten middelharnis, restaurant middelharnis
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Chinees Indisch Restaurant 'Rose Garden Evergreen' Chinees Indisch Restaurant 'Rose Garden Ever... 691 meter Echt een goede doorstart gemaakt, nu gezellig en goed etenEten: 4/5
Recensies
Lekker eten....geen welkoms drankje zoals vaak bij de Griek...maar als j er om vraagt krijg j wel een dubbele voor redelijke prijs. Reserveren wenselijk. Gewoon aanrader! Eigenaar tevens de kok spontane vent. Personeel netjes en vriendelijk. Tot volgende keer.
Wat een heerlijk eten! De beste griek ooit! Prachtige locatie aan de haven. Echte aanrader!
Authentieke Griekse sfeer en mooie locatie. Moest denken aan een atheense dak teras toen we in de achter tuin zaten. Bediening was heel druk waren maar met zn tweeën. Moesten hele tijd om aandacht vragen. Kwamen om 20:00 binnen en hadden om 21:45 pas het hoofdgerecht. Er zat ook 10min tussen het eerste en laaste gerecht. Niet echt acceptabel. Keuken is te klein blijkbaar voor de capaciteit. Eten is verder wel lekker. Kwaliteit vlees. Je moet wel bijgerechten bij eten nemen. Anders Is het te weinig. Lekker eten maar 20 euro voor hoofdgerecht, 3,50 voor friet. Dus totaal ben je niet onder de 30pp klaar. Best duur als je zo lang moet wachten.
Goed en lekker eten, zeer vriendelijk personeel, top! Alle bordjes leeg! Aanrader!
De eerste keer na een lange periode dat je niet uit mocht eten hebben we bij Roos Salie gegeten. In een aantal opzichten een hele prettige ervaring. Het eten erg lekker en met zorg bereid. Vriendelijke bediening. En een eigenaar/ kok die in deze moeilijke tijd zijn levenswerk niet ten onder zal laten gaan. Het is deze vriendelijke man gegund om elke avond zijn restaurant vol te hebben zitten. Debby en Frits, Zaandam
Niet geschikt voor mensen met een allergie voor huisdieren. 3 keer geweest. 2 keer meegemaakt dat er een hond in het restaurant is. Vorige keer met een bezoeker. Zat op stoel en werd over een tafel met borden getild. Vanavond kwam een serveerster met een hond in haar armen uit de keuken. Hond tegen zich aan gedrukt, gaf deze aan een klant die aan een tafel zat en ging vervolgens zonder handen te wassen verder met serveren. Vorige keer liep er ook nog een kat door het restaurant n.b. het eten was lekker, maar ik ben zo gauw mogelijk vertrokken.
Gezellig restaurant aan het haventje van Middelharnis. Het is er niet groot dus reserveren wordt aangeraden. Aardige serveersters en koks. Alles wordt vers bereid in het kleine keukentje en er wordt regelmatig gevraagd of alles naar wens is. Voor een snelle hap moet je hier niet zijn. Het duurt wel even voor je het bestelde eten hebt en alle gangen zijn uitgeserveerd. Genoeg tijd om gezellig en ontspannen te kletsen met je mede disgenoten Lekker gegeten 3 gangen Griekse tapas en alles was meer dan voldoende. We hebben zelfs het toetje maar overgeslagen... dat paste er echt niet meer bij!
Heerlijk gegeten, de tapas is een aanrader die ik persoonlijk lekkerder vond dan die ik weleens in Griekenland gegeten heb. De bediening was ook super, erg aardige meiden. Het terras waar we zaten mag wel een keer goed schoongemaakt worden. Voor de dienst hier 15 minuten aandacht aangeven en dan kun je ook hier punten mee scoren. Nu vind ik de prijs niet in verhouding met o.a. de uitstraling van het terras. Verder is dit restaurant echt een aanrader en een aanwinst voor Middelharnis.
De eerste keer was zo goed bevallen, dat ook nu de keus niet moeilijk was. Geen standaard Griekse menukaart, maar verrassende keuzes. Zowel bediening als keuken verrasten ons weer door de goede en makelijke kwsliteit.
Jeetje wat valt dit me vies tegen van Roos sali zeg !!! Dus ik bel om 10 over 6 op om af te halen .. dit was prima en ik zei ik ben er over 40 minuten. Vervolgens zit ik daar om 10 voor 7 om tot 10 voor 8 te moeten wachten op mijn eten!!!!! Dus ik zeg daar wat van en dan durft mevrouw nog zo brutaal te zijn om te vragen voor een beetje begrip!!! Een beetje begrip had ik met 20-30 min wachten , dit was een uur!! En dan gun ik je nog die andere 10 minuten. Als je je business niet aan kan zeg dan gewoon door de telefoon dat je het niet red , of wanneer we wachten op ons eten dat het ‘m toch niet gaat worden. Het is dat ik na zolang wachten honger had anders had ik het voor je smoel op de grond gegooid met je begrip. Cursusje klantvriendelijkheid kan der wel in bij je .
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid