facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Roos Groep

Roos Groep

Info

Roos Groep is een innovatief bedrijf in de infra, met als specialisaties de aanleg van cementbetonverhardingen, zagen van voegen, en onderhoud verharding.

Geschiedenis

Roos Groep is dé specialist in Nederland en België op het gebied van de aanleg van cementbeton- en betonverhardingen. Onder de gezamenlijke naam Roos Groep hebben wij onze bedrijven gebundeld met als doel duurzaam te ondernemen evenals hoge kwaliteit en veiligheid in de wereld van de betonwegenbouw te garanderen. Elk onder Roos Groep opererend bedrijf heeft zijn eigen specialisatie op het gebied van de grondbouw, wegenbouw en waterbouw. Op die manier hebben wij zowel expertise van de algemene wegenbouw en kennis van zaken van (cement)betonverhardingen in huis.

Adres: Handelsweg 21, 5531 AE Bladel
Telefoonnummer: 0497386890
Stad: Bladel
Route: Handelsweg 21
Postcode: 5531 AE


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: De Roos Transport vacatures, Roos Groep vacatures, Handelsweg 21 5531 ae Bladel, Betonverhardingen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Priems bouw bv Priems bouw bv 656 meter Priems bouw bv. te Bladel, voor uw nieuwbouw en verbouw bent u bij Priems bouw aan he...
Akoestiek Montage Brabant Akoestiek Montage Brabant 2 km Top service en een heel fijne samenwerking! Hoge kwaliteit van het eindproduct en tus...
Recensies
De Roos Groep is een fijne organisatie om als werknemer te werk te zijn. Het is een organisatie die 100 % voor kwaliteit en services staat richting haar klanten. Met andere woorden vol passie.
Betrouwbare handels partner
Een familiebedrijf, dat zich in de afgelopen decennia heeft ontwikkeld tot een van de marktleiders in de betonwegenbouw in zowel Nederland als België. Een mondelinge afspraak heeft hier minstens net zo veel waarde als een handtekening op papier afspraak is afspraak en kwaliteit staat zeer hoog in het vaandel.
Top bedrijf om te werken met mooie projecten in Nederland en België die altijd professioneel en vakkundig uitgevoerd worden. Al 15 jaar in dienst and still growing strong.
Mooi bedrijf, alles gaat altijd netjes volgens afspraak..komen wat afgesproken is ook na, top
Top bedrijf om in te werken en we zijn zeer trots op al onze gerealiseerde projecten.
Top bedrijf dat garant staat voor kwaliteit ! Ik ben trots dat ik al 17 jaar een werknemer mag zijn van de Roos Groep !
"Kan niet bestaat niet" mentaliteit en flexibiliteit van een familiebedrijf, zonder in te boeten op professionaliteit en kwaliteit.
Een topfirma waar professionaliteit en kwaliteit hand in hand gaan! Leveren super mooi werk!
Topfirma komen afspraken na .
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid