facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Roos gewichtsconsulente

Geschiedenis

Beste Lezers,
Mijn naam is Rosanne Caljouw, ik ben afgestudeerd als Gewichtsconsulente. Ik begeleid mensen met over en ondergewicht. Graag wil ik iedereen helpen naar een gezonde levensstijl. Je gaat jezelf fitter en energieker voelen.

Ik spreek uit mijn eigen ervaring. Zelf ben ik 27 kilo afgevallen jaren geleden. En ik zit nog steeds op mijn gewicht. Daarom wil ik graag mensen helpen en motiveren, omdat ik weet hoe het is om overgewicht te hebben.

Niet alleen mensen met overgewicht help ik, ook mensen die al een gezond gewicht hebben, maar gezonder willen eten. Doormiddel van gezonde recepten zonder e-nummers en toegevoegde suikers zul jij ervaren dat je fitter en energieker wordt.

Naast het verzorgen van de afspraken heb ik een grote passie voor koken. Ik bedenk al mijn recepten zelf, mijn eerste kookboek is al uitgebracht. Nu komt ook iedere maand mijn eigen tijdschrift uit. Ik ben vaak in de keuken te vinden om nieuwe smaken met elkaar te combineren.

Neem eens een kijkje op mijn pagina. Of kijk voor meer informatie op mijn website. Groetjes Roos

Adres: Gerstakker 21, 4341 MG Arnemuiden
Telefoonnummer: 0611186648
Stad: Arnemuiden
Route: Gerstakker 21
Postcode: 4341 MG


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 21:00
Dinsdag: 08:30 - 21:00
Woensdag: 13:00 - 21:00

Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid