facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Roos Floral Design

Roos Floral Design

Info

Roos Floral Design

-Rouwwerk
-Bruidswerk
-Event bloemen

Adres: Nieuwesluizerweg 38, 1774 PE Slootdorp
Telefoonnummer: 0629363964
Stad: Slootdorp
Route: Nieuwesluizerweg 38
Postcode: 1774 PE


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Bosje bloemen besteld om mijn moeder te verrassen. Het is een boeket met tulpen geworden. Dezelfde dag zijn de bloemen nog geleverd en het kaartje was handgeschreven, ook de bloemen zijn van goede kwaliteit.
De bloemen lagen voor mijn voordeur ipv dat ze bij de buren waren afgeleverd. Daarnaast zijn er meer dan 3 bloemen gebroken of geknakt waardoor ik een paar zelfs al heb moeten weggooien. Zonde!
Jammer dat , de Roos bloemen verteld niet mijn E-mail adres te herkennen ? Dit is niet netjes , want in een mail werd mij mede gedeeld als je te weinig Sterren gaf je beoordeling pas na 7 dagen word geplaatst.
Vandaag een boeket gehad. Echter wou de bezorger deze niet met de lift naar boven brengen en voor mijn deur leggen ondanks dat ik aangaf dat ik een baby in mn armen had. Ik woon in een appartement dus heeft de beste bezorger deze beneden in de hal laten liggen.
Prachtige bloemen voor mijn opa z’n 80ste verjaardag, Top services.
Heel mooie bloemen. Afspraak goed nagekomen. 5 sterren als er 6 waren dan 6 topers
Altijd mooie verse bloemen!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid