facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Roompot Kamperland, Zeeland

"Een vakantiepark waar van alles te doen is. Je chalet of Beach House staat bijna op het strand. Wat wil je nog meer? Begin je dag met een paar uurtjes zonnen. Of huur een surfplank als je actie wilt. Terug naar het park. Waar de kleintjes kunnen knutselen in de Kids Club. Of waar de iets oudere kinderen gamen in de ChillZone. Of met z'n allen naar het zwembad. Op zo'n lange waterglijbaan wordt iedereen weer kind, je leeftijd doet er niet toe. En dan door naar Beach Club Bestevaer. Daar kijk je met een drankje in je hand nog eens uit over de zee. Wat een dag, wat een vakantie, heerlijk."
Adres: Mariapolderseweg 1, 4493 PH Kamperland
Telefoonnummer: 0765201098
Stad: Kamperland
Route: Mariapolderseweg 1
Postcode: 4493 PH



op zoek naar gerelateerd: Roompot Zeeland, Roompot Beach Resort, Roompot Kamperland adres, Roompot Kamperland plattegrond, Roompot Kamperland zwembad, Beach Resort Kamperland, Kamperland vakantiepark, Roompot Kamperland reviews
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Strandexploitatie Banjaardstrand Strandexploitatie Banjaardstrand 4 km We hebben hier heerlijk gegeten. Hier wordt nog een hele vis klaargemaakt. En zoals j...
Strandpaviljoen View Strandpaviljoen View 5 km Leuke plek met uitzicht op het strand en de deltawerken. Vriendelijk personeel en de ...
Strandexploitatie Banjaardstrand Strandexploitatie Banjaardstrand 6 km Zeer schoon! Mooi strand
Recensies
Wij vinden de prijs die wij in de Hemelvaart vakantie 2023 betaald hebben absoluut niet in verhouding met de kwaliteit. Sanitair oud en 1 heel gebouw koud water. Poetsen op drukste tijden. Schoonmaakmedewerkers onvriendelijk, niet Nederlands, niet mee te communiceren en bot en kortaf toen ze gebouw 2 de enige met warme douches sloten om te poetsen om 19 uur tijd om te douchen met kinderen. Sanitair wordt gepoetst op onmogelijke spitsuur tijden en dan deels of helemaal gesloten. Zwembad onderkomen, gevaarlijk, kapotte randen en voegen eruit. 1 zwembad heel warm en de ander ijskoud. Grote speeltuin liggen buiten de slagbomen veelte ver weg voor de iets jongere kinderen 8 jarige hadden wij en kan je niet alleen daarheen laten gaan doordat er een doorgaande weg ligt tussen park en zwembad/speeltuin/fietsverhuur. Wegwijzers onduidelijk, helft ontbreekt echt onoverzichtelijk. En belangrijkste het zou echt geen resort mogen heten. Met die naam en die prijs verwacht je iets zoals op de foto’s en de website, dit was echt totaal niet de werkelijkheid. Wij waren met 2 campers en 2 gezinnen en zijn meerdere keren naar het servicepoint gemoeten met klachten. Prijs kwaliteit echt niet gelijk.
Lang weekend Roompot beach resort gedaan met camper. Werden vantevore gewaarschuwd dat dit een redelijke tokkie plaats zou zijn: om dat maar meteen uit de wereld te helpen, ik vond het erg meevallen. Gewoon vooral normale mensen/families. Totale resort is behoorlijk groot maar wat vooral opvalt is dat het schoon en opgeruimd is. Ook het sanitair is schoon en wordt goed schoongehouden. 1 van de redenen om hier naar toe te gaan is dat het rechtstreeks aan de Oosterschelde ligt met een flink strand. Heerlijk om met hond naar toe te gaan, en even pootje te baden. Let wel dat het geen echt strand strand is, meer een soort strand aan een groot meer. Supermarkt is niet al te groot en zoals je mag verwachten redelijk duur Qua staanplaatsen kun je op hun site zelf kiezen. Dat is fijn maar wel prijzig. Daarnaast is de wifi nogal van wisselende kwaliteit. Zeker niet goed genoeg om netflix te streamen of zo. Ook vermeldenswaardig: beachclub Bestevaer. Mooi uitzicht, eten/drinken dat prima is. Soms een DJ die paar uurtjes draait. Prijs/kwaliteit aan de hoge kant, maar dat kun je heel makkelijk oplossen door als je boekt de kortingsbonnen te kopen voor de club. 25% korting!
Camping ligt aan de duinen dat maakt het zeer aangenaam. Wij zijn kiters en dat is dan wel leuk om zo dicht aan water te staan Veel animatie voor de kids maar nergens wordt er naar een naam of gsm nummer van de ouder gevraagd wat dan ook weer zorgen geeft. Alle kids attracties zijn redelijk ver van de camping en er moet een drukke weg worden overgestoken. Toiletgebouw was ok en hygiëne ook. Supermarkt aanwezig met ruime keuze. Wat mij het meeste stoorde was het verkeer op de camping. Zelf stonden we op weg 3000 met onze camper. Het langst dat op deze weg geen auto, camper, scooter, step, fiets of voetganger voorbij kwam, was 58 sec… maw van rust was er geen sprake. Waarom niet alle auto’s buiten parkeren met enkel toegang tot de plek bij aankomst en vertrek?
Niet echt camping gevoel door de toch wat vreemde layout van het park. Zwembad is met 30graden en 2 kleine kindjes bijv echt te ver lopen voor ons, en het zwembad zelf is jaren over datum van een renovatie.. Wellicht hadden we ook dubbel pech want er waren behoorlijk wat luidruchtige buren in de buurt.. Ligging zo dicht aan een strandje en water is natuurlijk wel top en wij en de kinderen hebben ons toch goed vermaakt!
4 nachten in een NT Comfort huisje. Leuke ligging van het park aan de Oosterschelde met strandje maar slechte service. 2 keer deed de smartlock van ons huis het niet; Receptie al dicht, bellen met de klantenservice, in de wacht, doorverbinden, wachten op monteur.. Resultaat: Twee keer lang buiten wachten in de hitte met een kind. Bij aankomst geen beddengoed beschikbaar en bijbetalen voor een simpel kinderstoeltje. Veel mieren buiten en in het huis, melding gemaakt maar niet echt verholpen. Huisje is prima maar beetje gedateerd. Restaurant aan het strand was helaas 2 dagen dicht. Verder mooie locatie, maar erg jammer van de service
Wij hebben een heerlijk verblijf gehad in een huisje waarin het goed vertoeven was. Alleen de sauna functioneerde niet, en nadat we hier melding van hadden gemaakt en twee monteurs in een golfkarretje naar ons huisje kregen toegestuurd, bleek dat dit twee psychisch antisociale mannen waren. Het probleem werd verholpen, maar wat een diepgestoorde communicatieloze griezels waren dat. Mijn advies is om mensen in dienst te nemen als servicemonteurs... Activiteiten in de buurt: Goede uitvalsbasis voor de rest van Zeeland: Veere, Neeltje Jans, de grotere steden, de Westerscheldetunnel naar Zeeuws-Vlaanderen bij de hand, net als de Oosterscheldekering naar Schouwen-Duiveland. Ideaal!
Afgelopen zomer hebben wij een plek gehuurd voor de caravan voor 3 weken. Hier onze bevindingen: Pluspunten: Locatie, Locatie, Locatie; aan het strand, het is enorm fijn dat je zo op het strand staat. Er werden leuke activiteiten voor de kinderen georganiseerd, het sanitair was erg netjes en werd vaak schoongemaakt. De camping zit op een goede locatie voor leuke uitstapjes en dagtochten in de omgeving. Minpunten: de hygiëne in het zwembad en de kleedkamers was niet erg goed. Op een camping moet je het treffen met je mede kampeerders, wij troffen niet zulke gezellige mensen in de omgeving, in 2 weken tijd 3x politie op het veldje. Verder zaten we vlakbij een kinderkamp veld waardoor het in de avond en vroege ochtend al herrie was. De begeleiding deed hier niets aan, die gingen zelf ook om middernacht afwassen achter onze caravan met veel lawaai. We hadden ook een negatieve ervaring met het restaurant, koud eten en de pizza van ons zoontje kwam toen alle 4 de volwassenen het eten al op hadden. De vele elektrische stepjes waar jonge kinderen mee rond scheurden op de camping, dit ging nog weleens mis als andere kinderen aan het spelen waren.
Fantastisch lang weekend gehad op het park! Nooit eerder zo'n goede ervaring gehad bij andere parken. Ook zeer hond vriendelijk vrijwel iedereen houd de hond aangelijnd. Verbleef met zijn 4en in een bungalow en voldeed goed boven verwachting. Netjes en schoon en alle voorzieningen waren aanwezig. Wij komen hier zeker terug.
Vandaag is dag 02/04. Vandaag door het slechte weer gaan zwemmen. En ik wil graag mijn ongenoegen uitspreken over de hygiëne rondom de kleedhokjes en het zwembad. Als je binnenkomt moet je meteen je schoenen uit. Lijkt mij geen probleem, maar zorg dan voor schone vloeren!! Ik was meteen geïrriteerd en alles viel me ineens op. Schimmel in de hoek van het plafond, dood water op de vloer, haren…. Het zwembad zelf is gewoon prima, kids vermaken zich goed. Ook hier ontbreekt onderhoud. Als je op de trap staat van de glijbaan wil je de leuning niet vast pakken, die voelt heel vettig aan. Buiten dit alles om is de locatie echt fijn en mooi en het geen waar je voor wilt gaan.
Aangename, rustige omgeving. Basic huisjes, proper, met al wat je nodig hebt. Leuk zwembad, zowel een binnen- als buitengedeelte. Aanrader! Activiteiten in de buurt: Zee en strand op wandelafstand. Zwembad voor zowel vakantieparkbewoners als anderen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid