facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rooijackers Naaimachines

Rooijackers Naaimachines

Info

Rooijackers Naaimachine speciaalzaak

Adres: Zwaaikom 12, 2225HX Katwijk aan Zee
Telefoonnummer: 0714076855
Stad: Katwijk aan Zee
Route: Zwaaikom 12
Postcode: 2225HX


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Naaimachine winkel in de buurt, ROOIJACKERS NAAIMACHINES reviews, Naaimachine kopen, Naaimachine reparatie Ijmuiden, Naaimachine winkel leimuiden, Occasion naaimachine, Ricken naaimachines, Korteland Naaimachines
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Holland stoffenhuis Holland stoffenhuis 7 km Zeer onvriendelijk ongeïnteresseerd personeel. De winkel is één grote bende. Personee...
Recensies
Heb een oude naaimachine gebracht om na te checken. Een paar keer terug moeten gaan maar de eigenaar heeft t uiteindelijk opgelost. Meneer bleef vriendelijk en zoeken naar De Oplossing en gelukt. Mijn oude naaimachine loopt als een trein. Ben dr zo blij mee. Top service van deze man.
Toen ik een paar maanden terug in de winkel kwam, vertelde meneer me over de nieuwe coverlockmachine van het merk Babylock. Hij was wel een stuk duurder dan de andere merken, maar had veel voordelen, alle soorten garen naaide hij en ook een dikkere draad kon de machine goed hebben, meerdere lagen stof zou hij met groot gemak overwinnen. Na enig aarzelen heb ik hem gekocht en wat ben ik er blij mee, er is niets teveel gezegd, Ik heb nu een prachtige machine waar ik met veel plezier achter zit. Kortom, geen moment spijt van gehad.
Ik ben heel erg tevreden en kan deze winkel absoluut aanraden! Er is goed naar mijn wensen geluisterd, en uitgebreid de tijd genomen voor uitleg. Heel fijn dat je nog een werkmap erbij krijgt met een link naar video uitleg. Die zijn duidelijk en goed te begrijpen zeker voor beginners zo als ik.
Rooijackers adverteert in hun slogan met ‘probleemlozenaaimachines’. En dat is niets minder dan waar! In de winkel wordt je vriendelijk te woord gestaan. Als je vragen stelt ontvang je professionele antwoorden. Er wordt serieuze interesse getoond in de klant, de winkel is schoon, netjes en de keuze is overweldigend. De online video uitleg over de machine van aanschaf is duidelijk en helpt in het eerste gebruik. Dit draagt bij aan een uiterst prettige gebruikerservaring. De enkele negatieve reviews die ik lees herken ik niet. Het warme en oprechte welkom in de winkel is een verademing in de tegenwoordige oppervlakkige en gehaaste manier van geholpen worden. Ik adviseer Rooijackers. Authentieke, warme, oprechte en vriendelijke service. Van naald tot zoom. Daar rijd je met plezier voor naar Katwijk!
De lockmachine die mij werd geadviseerd is een schot in de roos. Absoluut de professionele uitstraling en afwerking die ik zocht!
Deskundige uitleg en er wordt ook de tijd voor je genomen. Helemaal top.
Naaimachine 26 jaar oude Elna voet werkte voor 2e x niet meer, terwijl ik er bijstond even getest en beoordeelt, goed en eerlijk advies gekregen. Kom er zeker nog eens terug. Makkelijk aan te rijden en voldoende betaald parkeerplekken rond 11.30 uur.
Meneer Rooijackers heeft mij geheel belangeloos verder geholpen met een lockmachine die ik gekregen had, maar waar geen handleiding meer bij zat. Dat noem ik nog eens hart voor je vak en service verlenen!
Het enige voordeel van een fysieke winkel tov een webshop, is goede service en voorlichting. Beiden lijken afwezig in ons geval. Met een beetje aggressieve verkoop stijl een veel te dure occasion aangesmeerd gekregen en bij spijt van die aankoop binnen 24 uur werd terugname geweigerd. Nu zitten we met een veel te dure machine die we voor dezelfde prijs nieuw hadden kunnen aanschaffen.
Vandaag samen met mijn vrouw een naaimachine gekocht bij Rooijackers Naaimachines in Katwijk. Zeer goed geholpen en veel vakmanschap ervaren. Uit eerder internetonderzoek bleken zij ook nog de goedkoopste voor deze Brother naaimachine. Topwinkel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid