facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Roofvogels en Uilen

Roofvogels en Uilen

Info

Wij zijn een gespecialiseerd door ministerie erkend valkeniers-bedrijf. Op onze Brabantse locatie in Fijnaart huisvesten wij verschillende vogels.
Ook zijn wij aangesloten bij stichting verantwoord roofvogels houden.
Kies voor kwaliteit en zekerheid!

Geschiedenis

Demonstraties, workshops, trouwringen aanvliegen, kinderfeestje, etc



"Uniek bedrijfsuitje met roofvogels. Dit kan zowel op uw eigen locatie als op onze locatie in de prachtige Polder van Dinteloord waar meer dan 30 vogels hun thuis hebben. Neem samen met uw collega's een kijkje in de wondere wereld van Roofvogels en uilen. Naast educatieve workshops zijn wij uniek in Nederland omdat wij ook actief meewerken aan diverse conservatie programma's zoals het plaatsen van nestkasten en het opzetten van broedkoppels zoals de ernstig bedreigde zuidelijke hoornraaf en kapgier waarover wij ook graag alles vertellen tijdens onze bedrijf/familie uitjes!"
Adres: NVT, Fijnaart
Telefoonnummer: 0613179335
Stad: Fijnaart
Route: NVT



op zoek naar gerelateerd: roofvogels en uilen boek, roofvogelshow brabant, roofvogels en uilen van noordwest-europa, roofvogelshow op locatie, roofvogels soorten, roofvogelshow gelderland, roofvogels workshop, uilen van europa
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Graanpop Events Graanpop Events 114 meter Het organiseren van evenementen in en rondom Fijnaart.
Schouwenaars Schoenmode Schouwenaars Schoenmode 247 meter Super keuze in grote maten, top
Sinterklaas Stichting Sint's Pietengedoe Sinterklaas Stichting Sint's Pietengedoe 442 meter Ik heb er altijd naar me zin
Bedrijfsbureau Infra Van Meer Bedrijfsbureau Infra Van Meer 1 km Advies en ondersteuning in de Civiele Techniek
Berghout Onderhoud Berghout Onderhoud 3 km Goed bedrijf, Goede prijs kwaliteit verhouding. Mooie producten. Zijn lieve en eerlij...
Recensies
Superleuke en leerzame workshop gevolgd! Sjobbe verteld op een leuke manier veel over de vogels/uilen. Tijdens het loerdraaien wordt je enorm op je gemak gesteld en het is super om de vogels van zo dichtbij te mogen bewonderen. De workshop is een aanrader voor jong en oud!
In de meivakantie was een show bij Kasteel Keverberg Kessel. Prachtige foto's gemaakt. Voor mij was het ook een oefening om vliegend de vogels scherp te krijgen, wat ziens mijn foto's wel gelukt is vind ik. Leuke activiteit om te zien.
Verschillende demo's mogen zien en workshops gevolgd! Dierenwelzijn staat absoluut voorop, en alle programma's worden met een hoop plezier en humor gegeven, educatief, maar met plezier!
We hebben een ontzettende leuke middag gehad met de demonstratie van de vogels en de hilarische act van de hoofdpersoon Sjobbe! Met als extra een onverwacht regenloze middag!
Sjobbe is langsgekomen voor het kinderfeestje van mijn zoontje, wat een geweldige middag hebben de kinderen gehad! Hij wist de aandacht van begin tot eind vast te houden, kon goed in hun belevingswereld 5-6 jaar over de vogels vertellen en zijn grapjes vielen in de smaak :-. Hij had prachtige vogels meegenomen en iedereen die wilde mocht ze op de arm nemen. Kortom: een groot succes!!
Een fantastisch leuk en leerzaam bedrijfsuitje gehad. Je ziet dat de eigenaars enorm veel passie voor de dieren hebben en erg veel kennis die ze met de nodige humor aan je over proberen te dragen. Echt een aanrader en een topervaring geweest. Heel indrukwekkend om die prachtige vogels van zo dichtbij te zien en vast te houden!
Onwijs leuke ervaring gehad bij een workshop, informatief en gewoon gaaf om deze mooie dieren op je handschoen te mogen ontvangen! Aanrader :-
Met Koningsdag de roofvogelshow gezien in Maasland. Informatie over de vogels was prima. De grappen welke werden gemaakt vond ik grotendeels respectloos en denigrerend, zeker over hoofden van kinderen. Het publiek moest eerst wel lachen, maar later hoorde ik ook in mijn omgeving steeds meer afkeurend geroezemoes. Jammer van de verder interessante show.
We hebben een workshop gehad van Sjobbe en het was heel erg leuk. Het was super tof om de vogels van dichtbij te kunnen zien en om ze allemaal een keertje op de handschoen te mogen hebben. Heel erg bedankt voor de leuke belevenis!
Genoten van de show op het deltapark NeeltjeJans , er werd veel informatie over de vogels gegeven inclusief leuke grapjes! Prachtige vogels met geweldige namen. Erg mooi om ze van zo dichtbij te zien, mijn zoon is na afloop met Ziggy op de foto gegaan. Al met al helemaal top! Bedankt!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid